Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniSfântul Bernard

Sfântul Bernard

Patrie - Elveția, Italia.

Descriere:

Sfântul BernardStrămoși câini Sfântul Bernard, probabil mastinii tibetani, cu ajutorul cărora soldații din Roma antică păzeau punctele strategice ale diferitelor căi de comunicare. Doar multe secole mai târziu (în secolul al XVII-lea) s-a născut câinele obișnuit cunoscut de noi astăzi. Sfântul Bernard: acest câine a fost donat de fapt unui adăpost religios situat pe Pasul Marele Sfânt Bernard (explicând astfel originea numelui rasei).

Morfologia sa a făcut mai ușor să suporte severitatea munților acoperiți de zăpadă atunci când transporta alimente, precum și să salveze călătorii pierduți sau bombardați cu avalanșe. Distribuție mare a acestei rase la sfârșit Sfântul Bernardsecolul al XIX-lea, începutul secolului al XX-lea a dus la poluarea treptată a caracterelor sale morfologice naturale datorate încrucișării cu alte rase mari pentru a-i sublinia greutatea și mărimea, limitându-și brusc funcționalitatea de bază.

Abia în anii 40 ai secolului XX, Sfântul Bernard a început să se reproducă cu caractere morfologice originale și trăsăturile lor, pe care le cunoaștem astăzi.

Uriaș în cel mai înalt grad: ascultător, ieșit și echilibrat. Un coleg de joc excelent, dar foarte hotărât, cu un puternic simț al teritoriului său, cu o intuiție excelentă. În ciuda acestui fapt, el nu este înclinat să fie agresiv față de oameni, personalitatea sa puternică va impresiona cu siguranță un proprietar care nu este familiarizat cu această rasă. Azi Sfântul Bernard folosit ca caini de paza si insotitor.

Sfântul BernardDescrierile câinilor din această rasă spun aproape întotdeauna că acesta este un câine ascultător și liniștit, dar nu uitați că câinele Sfântul Bernard - un animal foarte alert care nu-i plac străinii și poate deveni agresiv dacă circumstanțele dictează.

Prin urmare, dacă animalul dvs. de companie crește fără părinți buni, cu linii directoare clare pentru comportamentul de urmat și nu este învățat să rămână calm în situații în care atmosfera este tensionată până la extrem, atunci răbdarea lui poate fi testată, iar reacția la un gest neglijent poate să nu fie previzibil.

Datorită dimensiunii sale enorme, poate părea că Sfântul Bernard câine leneș, nu este: este un câine foarte activ care iubește spațiile deschise mari, așa că are nevoie de mult spațiu pentru a alerga și a se distra. Alternativ, ar fi util pentru el să facă sport cu tine dacă locuiești într-un apartament și temperatura nu este ridicată afară.Sfântul Bernard

A trăi sub același acoperiș cu acest uriaș nu este ușor, deoarece pierde multă lână, iar saliva are proprietățile jeleului. Gândiți-vă la asta dacă decideți să obțineți un astfel de câine, pentru ca mai târziu să nu-l regretați sau să-l certați pentru asta, deoarece ochii lui mari și căprui vor să se alăture complet familiei.

Oricât ar crește, va rămâne întotdeauna un cățeluș pentru stăpânul său, care se va simți conectat intern cu el. Acestea sunt îmbrățișările sale, linge puternice și, de asemenea, aspectul unui cățeluș neajutorat când doarme la picioarele iubitului său stăpân.

Sfântul BernardDar nu uita asta Sfântul Bernard acesta este de obicei un câine drăguț, dar are un caracter puternic, așa că viitorul proprietar este obligat să-l antreneze din copilărie pentru a deveni sociabil cu străinii și alți câini, dacă nu aveți nevoie de probleme cu el la vârsta adultă.

Caracteristicile rasei

Greutate medie Sfântul Bernard este de 65-95 kg., în timp ce cei mai mari indivizi pot ajunge la 120 kg., cu o creștere de 70 până la 90 cm. În ciuda dimensiunilor sale considerabile, el arată ca un halterofil, deoarece este capabil să demonstreze că Sfântul Bernarddimensiuni masive cu eleganță și postură.

Paltonul poate fi scurt sau lung, mai pufos pe picioare și în jurul gâtului. De obicei roșu cu nuanțe albe și negre pe față și urechi. Craniul este considerabil mai mare decât cel al altor grupuri de câini. Echipat cu un bot scurt, pătrat, niciodată ascuțit.

Speranța de viață:

Sfântul BernardSfântul Bernard - un câine foarte impresionant, cu înălțimea și greutatea sa. Dimensionarea necesită multă grijă atunci când alegeți un cățeluș pentru a evita problemele de sănătate și creștere. Nu exagerați cu mâncarea pentru a evita problemele de obezitate.

Sfântul Bernard câinele este mare și greu, cu o durată de viață oarecum redusă: 11 ani.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.