Câinele meu este bucuria mea!

Despre site

Bine ați venit la My Dog! Ne bucurăm să vă întâmpinăm pe paginile site-ului nostru de informații și, desigur, așa cum ați înțeles deja, acesta este un site despre câini!

Suntem încrezători că site-ul nostru vă va putea ajuta cu alegerea rasei de câini, cultivarea, îngrijirea, hrănirea, educarea corectă a acestuia de la un cățeluș la un câine adult, precum și selectarea unei porecle. Vei putea să stăpânești independent noțiunile de bază ale antrenamentului, să alegi muniția potrivită atât pentru antrenament, cât și pentru viața de zi cu zi a iubitului tău animal de companie, să înveți cum să-ți pregătești viitorul campion pentru prima expoziție.

Pe site-ul nostru, pe blogul nostru, puteți găsi informații despre bolile câinilor și tratamentul acestor boli, pregătirea unui câine pentru împerechere și modul de a naște, aflați de ce vitamine și minerale are nevoie animalul dvs. de companie pentru dezvoltarea normală și cum să le dați corect.

Pe site-ul nostru puteți plasa un anunț gratuit pentru vânzarea sau cumpărarea unui câine. Prin trimiterea către noi prin poștă.Meniul

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.