Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniRottweiler

Rottweiler

Descriere:

Rottweiler - unul dintre cei mai populari câini de pe planetă: să trecem la acest colos care este îndrăgostit nebunește de familia sa.

Rottweiler, este una dintre acele rase de câini care se numește furioasă și periculoasă. E adevarat? da și nu.

RottweilerEste adevărat atunci când cineva își amenință stăpânul, familia sau casa. Este adevărat când se simte amenințat.

Este adevărat când întâlnește un alt câine care vrea să-l domine. Este adevărat atunci când nu îi acordăm nicio importanță și nu facem nimic. Acesta este un câine care nu suportă să fie lăsat singur mai multe ore sau când este atât de aproape de lanț.

Rottweiler un câine care trebuie să se simtă aproape de proprietarul său și să creeze o relație de încredere cu el.

El, ca toate animalele, trebuie să fie iubit și cineva care să aibă grijă de el. Acesta nu este un câine pentru toată lumea și oricine se gândește să ia unul ar trebui să ia în considerare că are un câine foarte serios acasă.

Orice altceva care îl face un câine presupus rău este complet greșit. Se potrivește bine familiei, mai ales Rottweiler femeie, se adaptează Rottweilersă trăiești pe stradă în grădină (ideal, deoarece trebuie să se mute mult), precum și în apartament (dar ar trebui să îl plimbi de multe ori).

Cățelele au un instinct matern puternic, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți copii în familie. Cu toate acestea, este necesar să acordați atenție comunicării lor, mai ales dacă copiii sunt mici, având în vedere dimensiunea câinelui.

Rottweiler un câine care trebuie socializat de la cățeluș și care trebuie instruit și educat cât mai devreme posibil, cel puțin minim.

Din acest motiv, are nevoie de un proprietar care să știe ce înseamnă să ai un câine de această rasă și care să știe să fie exigent și ferm, dar în același timp rezervat și amabil.

Este inteligent, calm și foarte ascultător dacă a stabilit o relație bună cu stăpânul său. Acești câini minunați de origine germană sunt folosiți nu numai Rottweilerca câini de serviciu, dar și în poliție și armată.

Rottweiler rasă născută în orașul german Rottweil la mijlocul secolului al XVIII-lea. Orașul era un centru comercial foarte activ, unde se adunau negustori din multe țări.

Comercianții au observat inteligența, puterea și viclenia Rottweilers și au început să le reproducă și să le folosească în scopul păzirii și gestionării efectivelor, precum și a paznicilor pentru depozitele de carne sacrificate, prin urmare au fost numiți și „câinele măcelarului”.

Deplasarea cu bani era periculoasă la vremea respectivă, iar comercianții găseau o modalitate de a-și proteja veniturile punându-le într-un mic Rottweilero pungă de piele care a fost atârnată apoi de gâtul câinelui.

Până în anii 30, această rasă era practic necunoscută în afara Germaniei. Abia în anii 1960 au început să fie păstrate și crescute în mai multe țări din întreaga lume. Din 1912, Rottweilers a început să fie folosit în armata germană, le-a folosit exclusiv în scopuri militare.

La începutul sec Rottweiler era mai mult ca un mare boxer și nu avea corpul puternic care îl distinge astăzi. În prezent este utilizat de poliție și armata germană în unitățile de control al revoltelor.

Este, de asemenea, unul dintre cei mai frecvent utilizați câini de către poliția austriacă. Este, de asemenea, folosit ca un câine de protecție și de uz casnic.

Caracteristicile rasei

Rottweiler Este o rasă mare de câine. Fizicul său vorbește despre o mare forță, agilitate și rezistență. Paltonul este scurt, neted, negru cu maro sau închis-Rottweilerpete maronii, dure și strânse, în timp ce substratul rămâne moale. Coada este ridicată.

Masculii tind să fie mai masivi decât femelele. Rottweiler are o înălțime medie de 60 până la 69 cm pentru bărbați și 55 până la 63 cm pentru cățelele cu greutatea de 42 până la 50 kg. Capul este de lungime medie, care se lărgește între urechi, care sunt bine distanțate. Urechile sunt de asemenea mici, triunghiulare și căzute. Migdale și ochi căprui închis.

Speranța de viață:

Aceștia sunt câini care au de obicei o sănătate excelentă, dar au deseori probleme cu displazia. Acesta este un caine, Rottweilercare se adaptează oricărui climat. Rottweiler are nevoie de multă apă în fiecare zi și o dietă sănătoasă echilibrată.

În primul rând, este necesar să se monitorizeze necesitatea de calciu, care, mai ales în faza de creștere, poate provoca probleme osoase la această rasă de câini. Are nevoie de mult exercițiu. Speranța medie de viață de 13 ani.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.