Câinele meu este bucuria mea!

BlogCâinele își dorește în permanență să mănânce: ce să faci, care sunt motivele?

Câinele își dorește în permanență să mănânce: ce să faci, care sunt motivele?

Deseori există un fenomen în care câinele este întotdeauna flămând sau se simte în mod constant flămând. Fie că este un cățeluș sau un câine adult, puteți vedea ce mănâncă inutil și nu se pot opri.

Câinele tău este în permanență flămând? Acesta este un eveniment destul de comun.!

Cu toate acestea, acest fenomen, dacă nu este luat sub control, poate fi foarte dăunător și chiar periculos pentru prietenul tău cu patru picioare, iar acest comportament trebuie corectat cât mai curând posibil. Dacă câinele tău „câștigă” obezitate, riscă să devină nu numai neîndemânatic, ci și supus unor patologii care îi vor amenința inevitabil sănătatea.

În primul rând, trebuie să determinați motivul pentru care câinele mănâncă în mod constant sau înfometează în mod constant. Motivația poate sta într-o problemă de sănătate sau, mai probabil, în eșecurile din trecut, cu aranjamentele de hrănire. În plus, câinele dvs. poate cere în mod constant hrană, indiferent cât de banal, din cauza plictiselii și a trândăviei.

Câinele este întotdeauna flămând: dietă specială, exerciții fizice și câteva sfaturi utile pentru a elimina acest fenomen.

Ce se întâmplă dacă vedeți că câinele dvs. mănâncă în mod constant sau îi este foame în mod constant? În primul rând, este necesar să-i creșteți activitatea fizică, să alergați, să vă jucați cu ea, să vă antrenați, să vă antrenați, aceste acțiuni non-complicate sunt fundamentale nu numai pentru bunăstarea ei psihofizică, ci și pentru a vă ține animalul de companie departe de bolul de mâncare.

Trebuie să țineți cont de faptul că un câine care prezintă acest comportament nu o face, deoarece de fapt îi este foame. Cel mai probabil poate face acest lucru pentru că este plictisită sau se simte singură. În această etapă, este important să ne gândim la stimulente puternice. Acest lucru necesită cursuri și exerciții. Este foarte util să țineți câinele ocupat și activ cu stimuli în continuă schimbare.

Acesta este, evident, doar primul pas și nu este suficient. În etapa următoare, este necesară elaborarea unei diete speciale, care trebuie atent gândită și urmată.

O dietă bogată în fibre vă va ajuta câinele să se simtă plin mai repede, reducându-i astfel nevoia de hrană. De asemenea, ar trebui să setați un timp fix pentru hrănire. De două ori pe zi, va fi ideal, o dată dimineața și o dată seara, și întotdeauna după o lungă plimbare.

Ar trebui să evitați să oferiți delicatese animalului dvs. de companie, răsfățându-vă astfel cu lacomie, între mese și, dacă acestea sunt folosite ca recompensă în timpul antrenamentului, trebuie să aveți grijă să nu exagerați.

De asemenea, ar fi o idee bună să verificați locațiile din care câinele dvs. poate fura alimente. Va fi util să închideți bucătăria cu atenție și să nu lăsați mâncarea la îndemâna câinelui. Când mergeți, va trebui să folosiți o lesă obișnuită (nu o bandă măsurată) și un bot pentru a împiedica câinele să se apropie de sursele de hrană pe care le poate găsi pe stradă, ceea ce, după cum probabil ați ghicit, poate fi foarte periculos.

Un câine care este în permanență flămând și pare înfometat, în ciuda faptului că poate fi doar un mare „lacom”, este un câine care are probleme atât cu nutriția în sine, cât și cu „timpul liber”, iar sarcina ta este să stabilească reguli nutriționale și o distracție care o va ajuta să evite o situație similară.

Prin urmare, în loc să-i mai oferiți încă o dată un pic mai mare când câinele dvs. vă face „ochi drăguți” sau vă dorește atenția în timp ce sunteți ocupat cu „afaceri urgente” pe canapea, în orice vreme, luați o lesă în mâini și alergați mai departe stradă, joacă, plimbare, studiază cu ea în parc. Nu va fi doar un panaceu pentru animalul dvs. de companie, dar va fi benefic și pentru propria sănătate.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.