Câinele meu este bucuria mea!

BlogCare este cea mai bună rasă de câini pentru zodia ta?

Care este cea mai bună rasă de câini pentru zodia ta?

Analiza factorilor comportamentali sugerează că semnele apei, inclusiv Pești, Rac și Scorpioni, au fost cel mai bine împerecheați cu câini „amuzanți și afectuoși”, inclusiv Chihuahuas și Ogarii, pentru a-și echilibra latura „emoțională”.

Între timp, leii „curajoși” merg bine cu câinii precum St. Bernards pentru a se potrivi cu partea lor „eroică”, în timp ce Fecioarele harnice ar trebui să aleagă câini cu trăsături similare ca Husky.

În timp ce aceste ipoteze cu privire la compatibilitatea semnelor zodiacale cu diferite rase de câini sunt doar distractive, sperăm că acest lucru va încuraja potențialii noi proprietari să se gândească de două ori înainte de a adopta un câine, astfel încât să se potrivească cu adevărat stilului lor de viață.

Deținerea unui animal de companie și, în special, a unui câine, este o experiență minunată și uimitoare, dar înainte de a aduce acasă un cățeluș, trebuie să te gândești la toate aspectele vieții tale și dacă deținerea unui câine se va potrivi cu dimensiunea casei sau a apartamentului tău, lunar. buget, nu doar zodia ta.

Deci, care este cea mai bună rasă de câini pentru zodia ta?

Care este cea mai bună rasă de câini pentru zodia ta?Berbec 21 martie - 19 aprilie

Datorită naturii lor energetice, semnul zodiacal Berbec se împerechează cel mai bine cu câinii jucăuși precum:MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.