Câinele meu este bucuria mea!

BlogPot să dau înghețată câinelui meu? Cea mai bună rețetă de înghețată de câine de casă

Pot să dau înghețată câinelui meu? Cea mai bună rețetă de înghețată de câine de casă

Împreună cu apariția zilelor fierbinți de vară, dorim din ce în ce mai mult să ne sărbătorim cu o înghețată răcoritoare, dar nu doar noi.... câinele tău stă în apropiere și solicită rugător partea sa din această delicatesă atrăgătoare.

Este bine să dai înghețată câinelui tău, este dăunătoare sau bună pentru sănătatea prietenului tău cu patru picioare: să răspundem împreună la această întrebare!

Dacă am putea, întrebați-l pe proprietarul câinelui care nu a încercat niciodată să ridice mâna inghetata pentru animalul tău de companie, crezi că am vedea o „pădure” de mâini? Cel mai probabil, nu am fi văzut o singură mână ridicată! Să recunoaștem, mulți oameni, într-o zi de vară insuportabil de caldă, au trebuit să se bucure proaspăt inghetata și în același timp „contemplă nenorocirea”, sub forma unui tovarăș fidel cu patru picioare care stă în apropiere, privindu-ne cu o privire nerăbdătoare și rugătoare, cu gura deschisă și limba atârnată de pământ din cauza căldurii cumplite.

Prin urmare, nu ai putut rezista și ai plecat puțin inghetata în partea de jos a unui pahar sau a unui băț și i-a dat câinelui să-l lingă pentru a-i oferi șansa de a se împrospăta puțin.

Dar inghetata, preparat pentru o persoană, oricât de bun ar fi și oricât de mult îi place animalului dvs. de companie, este dăunător sănătății sale: conține zahăr rafinat, coloranți, conservanți și aditivi care sunt pur și simplu dăunători metabolismului său.

Desigur, dacă câinele mănâncă inghetata o dată pe an, aceasta nu va fi o încălcare a regulilor care vor avea un efect decisiv asupra sănătății ei, dar riscul, ca de obicei, este că adăugăm calorii și carbohidrați în dietă, care este deja prea des, prea abundentă. Într-adevăr, de fapt, prietenii noștri cu patru picioare suferă din ce în ce mai mult de boli cauzate de o alimentație deficitară și de o alimentație excesivă, cum ar fi diabetul și supraponderalitatea.

Aceasta înseamnă că câinii noștri trebuie să nege irevocabil plăcerea, uneori să se bucure de delicios inghetata? Poate nu! În ultimii ani în America și Europa, un lucru special inghetata pentru câini: acum gama de produse alimentare pentru „frații” cu patru picioare pe care o avem este atât de mare încât ne este greu să alegem deliciile și mâncarea pe care le cumpărăm pentru ei atunci când ne aflăm în fața rafturilor înfundate ale magazinelor pentru animale de companie; dar inghetata pentru câini care nu au fost încă găsiți!

Primul gând al multora va fi „la asta a dus comportamentul de consum! A intrat deja în lumea animalelor de companie! ” și cel mai probabil vor avea dreptate. Desigur, piața produselor pentru animale de companie este în continuă creștere și are o cifră de afaceri în creștere, dar să ne dăm seama în continuare ce conține acest lucru inghetata pentru câini și este foarte bun pentru animalele noastre de companie?

Preparat special pentru câini inghetata, Este un aliment natural cu ingrediente care îl fac potrivit chiar și pentru persoanele cu diabet, deoarece este practic lipsit de glucoză și are un conținut scăzut de calorii; în plus, nu conține coloranți sau conservanți.

După cum am menționat mai sus, în Europa și America, pregătite industrial inghetata pentru câini, disponibil în diferite pub-uri și baruri, de obicei vândute într-un pahar convenabil și costul său este aproape comparabil cu acela inghetata pentru oameni. Vine într-o varietate de arome și aditivi: orez bătut, vanilie, fructe de pădure, ananas și ginseng, semințe de in și multe altele.

Dar ce zici de noi?

Înghețată pentru câini: cea mai bună și mai versatilă rețetă de casă

Datorită simplității ingredientelor, inghetata pentru că un câine poate fi pregătit acasă și nu este nevoie să aveți nici măcar un producător de înghețată în acest scop. Există mai multe rețete, ale căror componente principale sunt întotdeauna aceleași, de fiecare dată cu unele variații pe temă: în primul rând, aveți nevoie de iaurt, care să fie strict alb (gust natural) și fără zahăr, cu care trebuie doar să combinați fructe sau legume, gust pe care vrem să o condimentăm inghetata.

De exemplu, luați un măr, banană, morcov, într-un cuvânt, orice fruct sau legume care sunt bune pentru un câine (sau dintr-o dată), macinați-le și amestecați-le până obțineți un fel de piure, apoi adăugați-l în iaurt, turnați totul în recipiente mici potrivite pentru congelare, și puneți la congelator câteva ore; cand inghetata gata, înainte de a servi câinelui, scoateți-l puțin mai devreme și lăsați-l la temperatura camerei, astfel încât să nu aibă un gust prea rece. Asa de inghetata chiar și proprietarul câinelui se poate bucura de el, doar în al său inghetata se adauga putina miere si sare usor.

Chiar și câinii cu intoleranță la lactoză se pot bucura de acest lucru inghetata: trebuie doar să înlocuiți iaurtul natural cu soia și gata!MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.