Câinele meu este bucuria mea!

BlogDog Treats: Ce poți folosi? 5 rețete pentru a face mâncăruri cu propriile mâini acasă

Dog Treats: Ce poți folosi? 5 rețete pentru a face mâncăruri cu propriile mâini acasă

Sunt multi bunătăți pentru câini, unele dintre ele sunt bune pentru corpul câinelui, altele nu sunt foarte bune și, în plus, utilitatea depinde de rasa prietenului cu patru picioare care locuiește în casa ta.

Tratează pentru câini se vând nu numai în magazinele pentru animale de companie, ci sunt prezente și pe rafturile magazinelor alimentare ca produs înrudit și, bineînțeles, în vitrinele supermarketurilor, și sunt foarte multe dintre ele.

În ultimele decenii, delicii pentru animale de companie au cucerit o nișă uriașă în sectorul hranei pentru câini.Dog Treats: Ce poți folosi? 5 rețete pentru a face mâncăruri cu propriile mâini acasă

De când nou bunătăți pentru că câinii se înmulțesc continuu și, de asemenea, datorită reclamei intruzive și frecvente, cădem adesea după trucuri și le cumpărăm, nici măcar nu bănuim ce conțin și dacă sunt cu adevărat potrivite pentru a face parte din dieta corectă și sănătoasă a celor cu patru picioare preferate.

5 rețete pentru a face mâncăruri pentru câini cu propriile mâini acasă

  1. Fursecuri 100% naturale cu mere și morcovi pentru câini.
  2. Biscuiți din carne 100% naturali (crutoane) pentru câini.
  3. Plămâni uscați pentru câini.
  4. Ficat uscat sau carne de câine.
  5. Ureche de vita uscata pentru caini.

De multe ori devine dificil să alegi ceva, deoarece gama de produse este pur și simplu imensă: de la biscuiți de câine, cu gust de pui, iepure, carne de vită, miel (și aceasta este doar o mică parte din ei), până la bețe moi pe bază de carne uscată, oase presate din carne de vită piele, bețișoare pentru curățarea dinților, urechi și penisuri uscate de bovine și aici puteți continua aproape la infinit.

Dar când facem o alegere dintre toate aceste ambalaje colorate și seducătoare, trebuie să ne întrebăm, este bine pentru sănătatea animalului nostru de companie să ofere ceea ce credem că este potrivit pentru câine? Din păcate, nu întotdeauna, de fapt avem adesea tendința de a alege bunătăți, pe baza gusturilor celor patru picioare ale noastre, cumpărând ceea ce le place cel mai mult și permițându-se să fie în mod indirect un „partener”.

După cum probabil ați ghicit deja, primul lucru la care ar trebui să acordați atenție este compoziția acestor produse: trebuie să studiați cu atenție ingredientele indicate pe ambalaj. Astfel veți ști dacă câinele delicateţe un produs complet sau nu. Aproape întotdeauna conțin: proteine ​​(carne?), Subproduse (subproduse de origine animală), uleiuri și grăsimi, minerale, semințe și plante aromatice,... și, de asemenea, antioxidanți, conservanți și adesea aditivi alimentari. precum vitaminele A și E și sulfații.

Dog Treats: Ce poți folosi? 5 rețete pentru a face mâncăruri cu propriile mâini acasăAstfel, aceste așa-numite „suplimente”, dacă sunt adăugate la dieta zilnică deja completă a animalului, vor sfârși prin a-l supraîncărca: fără să-ți dai seama, riști astfel, permițând câinelui tău să consume exces de calorii, cu alte cuvinte, să-l supraalimentezi. care în cele din urmă poate contribui la dezvoltarea unor patologii grave, cum ar fi supraponderalitatea și diabetul.

Studii recente au arătat că caninul bunătăți, pe care proprietarii le dau animalelor de companie, conțin aproximativ 9% din doza zilnică de calorii pentru un prieten cu patru picioare care cântărește douăzeci de kilograme și până la 30%, pentru un animal care cântărește aproximativ patru până la cinci kilograme.

Prin urmare, este important să se limiteze consumul de delicatese de câine la anumite puncte, de exemplu, în timpul antrenamentului și educației - ca recompensă acordată animalului pentru că a făcut ceea ce i-am cerut.

Dar nu ar trebui să oferiți delicatese niciodată așa, și cu atât mai mult din abundență, în timpul zilei sau când animalul dvs. de companie o cere - el nu va fi niciodată mulțumit de ceea ce i-ați dat și va cere în mod constant mai multe. Sfat: cantitatea de "delicatese" nu trebuie să depășească niciodată doza indicată pe ambalaj, în funcție de mărimea și greutatea câinelui.

Mai mult, dacă câinele dvs. are o afecțiune specifică (boli cardiovasculare, insuficiență renală, diabet, alergii etc.), trebuie să fiți și mai atent, deoarece consumul excesiv de proteine, grăsimi sau zahăr se poate agrava situatie. Prin urmare, este necesar să reduceți în continuare doza și să aplicați special dezvoltat bunătăți pentru câini, cum ar fi cu conținut scăzut de calorii, fără zahăr sau pe bază de cereale integrale.

Cum să faci mâncăruri pentru câini cu propriile mâini acasă?

O opțiune excelentă pentru a rezolva problema ar putea fi să fii excelent și cu siguranță mai sănătos bunătăți pentru prietenii noștri - câini acasă. Desigur, va trebui să petreci o parte din timpul tău prețios, dar plăcerea câștigată de faptul că ai făcut ceva util pentru iubitul tău prieten cu patru picioare te va răsplăti pentru efort și vei putea fi sigur că va aprecia deliciosul delicateţe.

Există multe rețete pentru a face delicioase acasă, iată 5 dintre ele:

1.100 la sută biscuiți naturali de mere și morcovi pentru câini.

Potrivit pentru aproape orice prieten uman cu patru picioare (tânăr sau bătrân, sănătos sau cu patologii minore), deoarece conține ingrediente „dietetice” și, în același timp, cu conținut scăzut de calorii.

Se gătește rapid și ușor: pentru aceasta este nevoie de 300 de grame de făină, 1 ou, 2 mere rase, 1 morcov ras, 1-2 linguri de ulei vegetal și, dacă doriți, adăugați 1 lingură de miere (dar nu este necesară).

Frământați totul, formați după cum doriți (de exemplu, folosind un os, inimă etc.), coaceți la 180 de grade timp de 40 de minute și ați terminat!

2.100 la sută biscuiți din carne (crutoane) naturale pentru câini.

Este posibil să nu fie potrivit pentru toți câinii, din nou din cauza unor posibile patologii specifice la animalul dvs. de companie.

Gătitul este la fel de simplu și rapid ca în cazul precedent, dar merele și morcovii sunt înlocuiți cu 300 - 400 de grame de carne tocată.

În loc de carne, puteți folosi ficatul, plămânii, splina, rumenul decojit. Făina poate fi secară sau folosește 150 de grame de făină și fulgi de ovăz.

3. Plămânii uscați pentru câini.

Plămânii de vită bine spălați, tăiați în bucăți mici (în funcție de mărimea animalului dvs. de companie), sărate ușor, așezate pe o foaie de copt unsă cu ulei vegetal și trimise la cuptor pe „cel mai mic foc”.

Uscați până când bucățile se înjumătățesc (de obicei 30 până la 40 de minute). După uscare în cuptor, întins pe hârtie alimentară și lăsați-l să se usuce aproximativ o zi, bucățile vor deveni „cauciucate”.

Astfel de delicateţe, plasat într-un recipient din sticlă, poate fi păstrat la frigider până la 30 de zile!

4. Carne de ficat sau de câine uscată.

Dog Treats: Ce poți folosi? 5 rețete pentru a face mâncăruri cu propriile mâini acasăToate aceleași manipulări, ca și în cazul plămânilor, se efectuează cu ficatul sau carnea de vită slabă, dar mai întâi fierte într-o bucată întreagă: ficat timp de 10 minute, carne de vită nu mai mult de 30 de minute.

Dezavantajul acestui lucru bunătăți va exista o perioadă scurtă de valabilitate - până la 7 zile.

5. Ureche de vita uscata pentru caini.

Cu siguranță mulți s-au întrebat ce să facă cu animalul de companie atunci când trebuie să-l lași nesupravegheat mult timp? Întrebarea este deosebit de acută atunci când un câine în absența ta se poate „distra” cu obiecte de uz casnic, încălțăminte,... da, orice!

Următoarea rețetă este utilă doar pentru un astfel de caz.

Și așa, să începem. Urechea de vită este curățată temeinic de lână, acest lucru este ușor de făcut ținându-l deasupra focului (este mai bine să o faci pe stradă), curățăm resturile cu un cuțit, spălăm, fierbem aproximativ 15 - 20 de minute, în funcție de dimensiune și le atârnăm uscate, ca un pește este uscat.

Totul, perfect delicateţe - este gata o jucărie pentru prietenul tău cu patru picioare. În funcție de cât de uscată a fost urechea (cu cât va fi mai lungă, cu atât va fi mai puternică), o jucărie atât de gustoasă vă poate distra animalul de companie timp de 3 până la 8 ore și, în plus, câinii adoră acest lucru foarte mult. delicateţe.

Sperăm că câinele tău va iubi ceea ce îi gătești cu propriile mâini și, bineînțeles, nu își va aminti de acestea bunătăți, pe care i-ai cumpărat-o în magazine!

La sfârșitul articolului, aș dori să spun că gătitul „gustărilor” de casă pentru câini va contribui cu siguranță la zborul imaginației, dar nu ar trebui să fiți prea zelos în acest domeniu, o rețetă exagerat de rafinată, câinele dvs. nu va fi în continuare în măsură să aprecieze și o combinație prea inteligentă și neobișnuită de produse se poate rupe funcționarea normală a tractului digestiv al animalului tău de companie.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.