Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniLabrador

Labrador

Descriere:

LabradorLabrador rasa de origine engleză. Originile sale sunt asociate cu Lord Tweedmouth, care în 1868 a traversat Yellow Retriever și Tweed-Watter Spaniel, care au născut patru pui, despre care se crede că au devenit părinții acestei rase.

Inițial, era un câine de vânătoare, sau mai bine zis un câine retriever (câine de vânătoare, remorcare, căutare), dar în timp s-a dovedit a fi un câine foarte versatil și versatil. Astăzi este un câine însoțitor minunat, dar este, de asemenea, utilizat pe scară largă de salvatori pentru a ajuta victimele avalanșelor sau prăbușirilor clădirilor. Având în vedere pasiunea sa pentru apă, aceasta este folosită și pentru operațiuni de salvare maritimă.

Labrador caine foarte frumos. Este dulce și afectuos, vrea să facă parte din familie și iubește tandrețea. Înțelegeți-vă foarte bine cu copiii, străinii și alte animale.

Vorbim despre un câine inteligent și foarte activ, care trebuie să facă o muncă care îl stimulează. Dar nu vă fie teamă, el știe ce este munca grea. Adulți Labrador îmi place să lucrez și să ai o mare capacitate de concentrare. Este neobosit și, dacă trebuie să lucreze, va lucra până Labradorpână când se prăbușește, deci este mai bine să nu-l supraîncărcați prea mult.

Este un câine ghid excelent pentru nevăzători, cu caracter, este potrivit pentru a ajuta persoanele care au nevoie, de aceea este adesea folosit în terapia cu animale de companie - terapia PET.

Este echilibrat și calm, făcându-l colegul de joacă perfect pentru copii. De asemenea, îi place să se joace.

Este puțin probabil ca cineva care a decis odată să ia Labrador, va regreta. Cu ochii lui mari și cu caracterul său vesel și vesel, el știe să se facă un favorit, instantaneu. El este, de asemenea, politicos, ascultător și ușor de învățat, deoarece natura lui este de a-i face pe plac stăpânului său.

Este foarte ascultător și nu este dificil să-l antrenezi, mai ales pentru un proprietar calm și încrezător, deoarece această rasă de câine este extrem de sensibilă și percepe imediat modificări ale tonului vocii. Nu este nevoie să-i folosești forța sau să-l certi adesea, deoarece acesta este un câine, condus de natură la ascultare.

Dacă este antrenat calm, fără a fi grosolan și răbdător, el va fi cel mai bun tovarăș loial care va iubi doar să fie în preajma ta. Lucrul frumos al acestui câine este coada sa mereu mobilă, care este o expresie a sociabilității sale și a cât de mult îi place să fie în preajma oamenilor.

LabradorLabrador un câine care este potrivit pentru a locui într-un apartament fără probleme, totuși, atunci trebuie să ai grijă de „activitatea fizică” bună a animalului tău de companie. Iubește plimbările lungi cu familia cu care locuiește. Nu va fi niciodată un adevărat paznic, dar cu siguranță poate trage alarma, dar îi este greu să fie agresiv.

Labrador un câine de origine engleză, dar în ciuda acestui fapt, este comun atât în ​​Europa, cât și în America de Nord, este de două tipuri: britanic și american. Aurul american este împărțit în continuare în american și canadian. Rasa a fost inclusă în registrul oficial pentru prima dată în 1903 în Anglia. Origini Labrador datează din a doua jumătate a secolului trecut.

În momentul în care au apărut armele de foc, vânătorii aveau nevoie să aibă un câine cu capacitatea de a-și aminti poziția trofeului, apoi să meargă în căutare în orice zonă și să-l aducă la vânător. Lordul Tweedmouth a început să selecteze câini care aveau bune abilități de vânătoare.

Vorbind despre etimologia numelui acestei rase de câini, este o combinație a termenului „auriu”, care înseamnă „culoare aurie”, și retriever, care înseamnă „a privi din nou”.

Caracteristicile rasei:

Forma generală Labrador armonios, echilibrat, puternic. Craniul este mare, dar nu greu. Nasul este negru, botul este puternic, lat și înalt. OchiLabradormaro închis, rotund și bine distanțat.

Urechile sunt de dimensiuni medii și așezate la nivelul ochilor. Corpul este armonios. Pieptul este înalt și profund. Coada este lungă și niciodată curbată la capăt. Picioarele anterioare sunt drepte, cu osul bun, iar partea posterioară este puternică și musculară.

Are un mers puternic, cu condus bun. Mișcarea membrelor este dreaptă și regulată, iar pasul este lung. În ceea ce privește creșterea, la bărbați este de aproximativ 56-61 cm, iar la cățele - aproximativ 51-56 cm. Prin urmare, aparține raselor mari de câini.

Standardul nu oferă informații despre greutate. Paltonul este drept sau ondulat, cu un strat gros, impermeabil. Standardul acceptă orice nuanță de galben sau alb.

Speranța de viață:

Labradorsperanța medie de viață Labrador cu o îngrijire adecvată, are aproximativ 11-12 ani, dar dacă câinele este sănătos, poate trăi până la 15 ani. Aceasta este o rasă de câine predispusă în special la tumori. O altă patologie care poate afecta această rasă este displazia șoldului. În plus, acesta este un câine căruia îi place să mănânce bine, așa că trebuie să îi monitorizați îndeaproape dieta pentru a evita obezitatea.

Acesta este un câine care are o toleranță foarte mare la durere și aproape niciodată nu se plânge dacă este bolnav. Bolile cu itioză sunt frecvente: aceasta face parte din așa-numita genodermatoză - o boală a pielii care are o bază genetică, ereditară, caracterizată prin prezența excesului de solzi pe piele.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.