Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniLabrador retriever

Labrador retriever

Patrie - Canada.

Descriere:

Labrador retriever, cunoscut în cea mai mare parte pur și simplu sub numele de Labrador, o rasă de câini dezvoltată în secolul al XIX-lea. Acesta este un câine care are o rezistență fizică incredibilă și care iubește foarte mult apa. Dacă vede un iaz și vrea să înoate în el, nimeni nu poate împiedica acest lucru.

Labrador retrieverCaracteristică Labrador Retriever de asemenea, incredibil de versatil. Această rasă de câini nu este doar un câine domestic, ci este, de asemenea, potrivit pentru antrenamentul ca câine de vânătoare, în special pentru o tavă de pradă din apă.

Se prezintă în cel mai bun caz ca un câine de detectare a drogurilor, câine exploziv sau câine de urmărire. El este foarte des folosit ca un câine ghid pentru nevăzători, precum și ca un câine de salvare. Având în vedere sociabilitatea și agresivitatea foarte scăzută, este ideal și pentru terapia cu animale de companie - terapia PET.

Labrador retriever un câine căruia îi place să trăiască într-o familie și are nevoie de multă companie. Acest lucru îl face foarte potrivit pentru a fi partenerul de joacă perfect pentru copii. Dar ca un cățeluș, el este puțin „sălbatic”, așa că trebuie să fii foarte atent dacă copiii sunt foarte mici. Nu este agresiv față de alți câini sau străini.

Labrador retriever Acesta este un câine care este foarte ușor de dresat. Cheia este consistența proprietarului. Acesta este un câine ascultător și neobosit. Învață foarte repede. Trebuie remarcat faptul că, în calitate de cățeluș, al nostru Labrador este o „creatură mereu mestecată”. Mănâncă tot ce-i iese în cale.Labrador retriever

Labrador singurătatea nu tolerează bine, așa că nu ar trebui să-l lăsați singur acasă mult timp. Singurătatea îl va plictisi repede și riști ca toate lucrurile pe care le găsește să fie roase de întoarcerea ta.

Pentru a evita un astfel de fenomen, el trebuie instruit astfel încât să înțeleagă că nu ar trebui să piardă timpul mușcând mobilierul, telecomenzile, lucrurile personale. Toate acestea nu vor fi suficiente, este necesar să-i oferi divertisment care să-l țină constant ocupat și cu care să-și poată exprima pasiunea irezistibilă pentru mestecat.

Labrador retrieverExistă mai multe teorii despre origine Labrador Retriever, primul presupune că Labrador este originar din Peninsula Labrador și este descendent direct al câinelui St. John's Newfoundland, o încrucișare între rasele native și câinii de vânătoare importați din Anglia.

A doua versiune sugerează că Labrador a apărut pe insula vecină Newfoundland, care a fost descoperită de pescarii englezi în 1494 și a fost crescută ca un câine destinat operațiunilor de căutare și salvare în epavele.

Nu există nicio îndoială că acest câine a primit un antrenament serios în această țară pustie și inospitalieră. Antrenamentul prin care a trecut cu siguranță l-a determinat să fie într-adevăr foarte rezistent la a fi chiar și în apă foarte rece.

Caracteristicile rasei:

Labrador retriever o rasă de câine de talie medie, cu mușchi bine dezvoltați. Înălțimea unui câine la greabăn ar trebui să fie de 56-57 cm, iar pentru cățele - 54-56 cm. Greutatea nu este reglementată, dar ar trebui să varieze între 30-35 kg., Pentru cățele și 35-40 kg., Pentru bărbați.Labrador retriever

Capul este lat, ferm și ascuțit, cu nasul negru lat. Ochii în formă de migdale sunt căprui sau alun. Urechile sunt triunghiulare, căzute și așezate mult în spate. Labrador retriever are pieptul lat și adânc.

Haina este tare, netedă, groasă, neagră, maro (sau ciocolată), miere (sau șampanie), dar întotdeauna o singură culoare. Substratul este impermeabil. Coada este de lungime medie, groasă la bază și subțire la vârf, acoperită cu păr dens și scurt.

Labrador retrieverLabrador retriever un caine foarte activ care are nevoie de activitate fizica zilnica.

Speranța de viață:

Speranța de viață, cu îngrijirea adecvată, este de 12-13 ani, dar poate ajunge și la 15 ani. În general, este un câine robust și are o sănătate excelentă. Labrador iubește să mănânce și are o anumită tendință spre obezitate Prin urmare, trebuie să fii atent la hrănirea lui. La o vârstă înaintată, trebuie să fii atent la posibilele probleme cardiace.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.