Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniAlano spaniol

Alano spaniol

Nr. Standard FCI: nu este recunoscut

Descriere:

Alano spaniol sau Buldog spaniol

Rasa antică Alano spaniol, pare să fi dispărut complet astăzi, deși există zvonuri despre presupuse descoperiri ale unor exemplare în Spania de către un grup de iubitori de rase, totuși, nu există dovezi documentare ale acestor presupuneri. Avem doar informațiile pe care le știm despre această rasă de câini din înregistrările istorice ale acestor animale antice. Se crede că au provenit din Spania în jurul anului 406 î.Hr. Î.Hr., înainte de invazia alanilor, de la care această rasă și-a luat cel mai probabil numele.

Câini Buldog spaniol - aceștia sunt câini care au fost folosiți în principal pentru vânătoarea vânatului mare, dar și pentru lupta cu tauri în coride, cel puțin până în 1883. Se pare că dispariția a început după 1883, când utilizarea acestor animale în aceste evenimente a fost interzisă.

Acesta este un câine dominant care avea nevoie de un proprietar la fel de dominant. Nu învață repede; va fi nevoie de un anumit efort și perseverență din partea proprietarului. În ciuda acestui, Buldog spaniol în familie și în relațiile cu copiii și oamenii cu care trăiește, foarte bun și ascultător. Bănuitor de străini, poate ataca fără avertisment dacă se simte amenințat. Este un câine obișnuit să lucreze și să trăiască în aer liber și nu există nicio dovadă a vreunei patologii specifice de care ar putea suferi.

Caracteristicile rasei

Alano spaniol un câine mare, el are multe în comun cu Mastiffii europeni. Utilizat în principal pentru vânătoarea de vânat mare, chiar dacă nu are un miros special. Este, totuși, o rasă de câini foarte curajoasă, cu o mare forță fizică.

Buldog spaniol este un câine inteligent și neînfricat la vânătoare. Tot curajul său este dovedit în luptele cu taurii în coridă. Membrele anterioare sunt mai puternice decât membrele posterioare, pentru o rezistență puternică în luptă. Capul pare a fi pătrat și cu o expresie gravă a botului. Botul este larg, nasul este mare, lat, cu nările deschise. Are fălci foarte puternice.

În ceea ce privește dimensiunile, acestea sunt de aproximativ 58-63 cm pentru bărbați și 55-60 cm pentru cățele. Greutate aproximativ 35-40 kg.

Obișnuiți să lucreze și mult mai potriviți pentru a trăi în aer liber decât acasă, pot rezista cu ușurință la căldură și frig, precum și la uscăciune și umiditate.

Rasa câinelui Alano spaniol - este o rasă de luptători care ignoră sentimentele de durere și frică. Dacă are o pradă în gură, nu va da drumul până nu i se va ordona să facă acest lucru. Este un animal care luptă până la moarte pentru a se supune ordinelor.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.