Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniBeagle

Beagle

Patria - Marea Britanie.

Descriere:

Azi Beagle este unul dintre cei mai adorați și îndrăgiți câini de pe planetă: totul datorită naturii sale bune și jucause, care îl face perfect Beaglepotrivit pentru societatea copiilor.

Dacă întâlnești un câine mic pe stradă, cu doi ochi fără fund, mari și un aspect atât de drăguț încât vei dori cu siguranță să te apropii de el, vrăjit de privirea lui umană, dorind să-l atingi și în același timp vei trezi dorința de a avea un astfel de prieten acasă, știu că acest copil este aproape sigur Beagle.

Mic, cu părul scurt și o coadă groasă, cu o ciucură albă, urechi lungi și rotunjite la capăt și o dorință nesfârșită de „îmbrățișări” și atenție, aceasta Beagle.Beagle

De origine engleză, a fost rasa preferată a Elisabetei I, datorită căreia dorință a fost crescută versiunea miniatură, acum dispărută. Beagle, apreciat în toată lumea! În Franța și Italia este cea mai populară rasă, deși sa născut ca câine de vânătoare, în zilele noastre este folosită în principal ca câine de companie. Din păcate, această rasă de câini este folosită foarte des, mai mult decât alte rase, pentru experimente științifice. Acesta este un câine care se adaptează bine vieții atât într-un apartament (dar în acest caz, trebuie să acordați multă atenție activității fizice), cât și într-o casă privată, pe stradă (dar, în același timp, ar trebui să existe o căsuță pentru câine bine protejată de precipitații, căldură și frig).

Este caracteristic faptul că Beagle - animal drăguț afectuos și blând. Stabilește o dependență aproape indestructibilă Beaglede la stăpânul său, așa că îi place să-l urmeze peste tot. Are nevoie de un proprietar bun, răbdător, dar, totuși, ferm și echilibrat, pentru că este adesea încăpățânat. Deoarece este încă în primul rând un câine de vânătoare, el poate fi ușor atras de mirosuri noi. Cu toate acestea, niciodată nu se îndepărtează prea mult de stăpânul său.

Este o rasă de origine engleză foarte veche și provine dintr-o încrucișare între Harrier și English Hounds, de dimensiuni medii, folosit în principal ca câine de vânătoare pentru fazani, vulpi și iepuri. Astăzi, însă, este destul de răspândit și ca câine de companie.

Istoria sa modernă începe în 1800, datorită lui Parson Honeywood, turma sa de câini este considerată principiul principal, din care au fost obținute probe ulterioare ale rasei moderne de câine. Cu toate acestea, Parson care a crescut această rasă a făcut-o Beagleconcentrați-vă doar pe optimizarea performanței sale de vânătoare fără să vă faceți griji cu privire la aspectul ei. Câinii lui aveau un aspect destul de neatractiv: capete mici, mai asemănătoare capului unui teckel, un corp mai alungit și nu o culoare frumoasă a hainei.

Pentru a avea grijă de aspectul estetic, un alt crescător englez, Thomas Johnson, a decis. A devenit primul care a căutat Beagle aspect frumos și dispoziție blândă și sociabilă. Datorită muncii sale, a fost creat exteriorul, ceea ce a făcut posibilă devenirea Beagle un câine de companie atrăgător.

Acești câini sunt acum obișnuiți în multe țări europene și sunt foarte apreciați în întreaga lume. În Franța, aceasta este cea mai populară rasă de câini. În Marea Britanie, sunt crescuți în două scopuri diferite, atât de vânătoare, cât și de câine. - Beagletovarăș. În Italia, creșterea și păstrarea se desfășoară în tradițiile ultimelor decenii și în principal ca un câine de companie, deși este uneori folosit acolo pentru vânătoarea de mistreți.

A existat un tip special Beagle - miniatură sau jucărie, care a fost crescută în direcția unui mare admirator al rasei Elisabeta I, s-a deosebit de clasic ca mărime (de la 18 la 25 cm înălțime, în timp ce cele standard au o înălțime de cel puțin 33 cm) și a fost numită după ea. Aceste exemplare au fost cultivate în Marea Britanie până în secolul al XIX-lea. Apoi au dispărut din cauza dimensiunilor mici, au avut multe probleme cu reproducerea.

La începutul secolului al XX-lea, unii crescători din Marea Britanie au încercat să recreeze acest tip, dar nu au reușit. Astăzi putem spune că este complet dispărută, deși zvonurile spun că există încă câteva exemplare rare.

Bigley sunt, de asemenea, cea mai folosită rasă de câini pentru experimentare ca animale de laborator. Experimente în care devin victime ale studiilor de toxicitate, transplanturi de organe și țesuturi, teste pe toate tipurile de produse, de la produse cosmetice la produse farmaceutice. BeagleFaptul dramatic este că, deși acesta este un fenomen bine cunoscut și este combătut de multe organizații pentru bunăstarea animalelor, numărul acestor experimente nu tinde să scadă.

Experimentele pe câini din această rasă au devenit atât de populare datorită calităților excepționale. Beagle, judecă singur!

Dimensiunea sa este ideală pentru a fi închisă într-o cușcă. Corpul are o rezistență excelentă, este un câine puternic, cu o sănătate bună. Este unul dintre cei mai afectuosi si ascultatori caini, nu este alert in prezenta unor straini, asa ca este usor de manevrat. Toleranță ridicată la durere: mai mare decât media pentru alte rase. Similitudine fiziologice cu oamenii: sistemul cardiovascular Beagle foarte asemănător cu omul.

Dar ce este această rasă dintr-un punct de vedere obișnuit?

Beagle câine blând și foarte afectuos. Este sensibil și jucăuș. Acesta este motivul pentru care este foarte potrivit ca coleg de joacă pentru copii. Nu trebuie să uităm acest lucru în al nostru Beaglenatura, acesta nu este în primul rând un câine de companie, ci un câine de vânătoare, un câine. Aceasta include necesitatea de a-l determina să se miște cât mai mult posibil. De asemenea, este un câine încăpățânat. Nu este dificil să-l antrenezi, dar antrenamentul poate fi un chin din momentul în care apare un miros nou, suficient pentru a-l distrage.

Prin urmare, are nevoie de un maestru care să fie foarte răbdător, amabil, dar în același timp ferm și constant. Dacă este bine dresat, atunci este un câine foarte ascultător. Deși este un câine însoțitor foarte bun, nu este totuși recomandat ca animal de companie pentru persoanele în vârstă cărora le place să meargă cu câinele.

Este un câine foarte sociabil căruia nu îi este frică să se apropie de străini, având tendința de a avea încredere în ei. Acest fapt poate pune în discuție utilizarea acestuia ca câine de pază. Își iubește stăpânul foarte mult și îl caută constant. Beaglecompanie. El tinde să-l urmeze oriunde merge și este puțin probabil să aibă dorința de a se îndepărta prea mult de el.

Datorită atașamentului lor puternic față de proprietar, ei sunt adesea numiți „câinele umbrei”. Beagle este una dintre rasele de câini care suferă cel mai mult de separare. Este puțin probabil să găsiți un câine care să fie agresiv față de oameni și alți câini. Dar ajungând într-o stare de emoție sau emoție, acești câini pot latra tare, iar scoarța lor este întotdeauna întinsă și melodioasă, motiv pentru care francezii le-au poreclit „gâtul staniat” - traducere literală a cuvântului francez „begueule".

Caracteristicile rasei:

Beagle este o rasă de câine de dimensiuni medii. Înălțimea la greabăn este de la minim 33 cm la maxim 40 cm, cu o greutate de 8 până la 16 kg. Are o formă compactă și elegantă. BeagleCraniul este rotunjit deasupra și are un tubercul occipital mic convex. Nasul este larg și negru, nările sunt bine deschise. Una dintre caracteristicile acestei rase de câini este ochii săi. Nu numai datorită caracteristicilor lor fizice, sunt mari, de culoare maro închis sau de culoare nuci, ci și datorită expresiei lor delicate. Ochii sunt cu siguranță arma lui „mortală” capabilă să învingă pe oricine.

Urechile sunt lungi, moi, cu vârfuri rotunjite și ar trebui să ajungă la vârful nasului. Coada este groasă, lungime medie, ciucure Beaglemereu alb. Blana este formată din păr scurt, gros și impenetrabil. De obicei, culoarea este tricolor (negru, roșu și alb), dar există și o bicolor, în timp ce culoarea principală este albă cu pete de a doua culoare - roșu în orice variante.

Speranța de viață:

De obicei, acești câini au o sănătate excelentă și nu au patologii, cel puțin așa cum s-au găsit până acum. Dacă îl ții acasă, trebuie să dedici mult timp plimbărilor în aer liber cu bine Beagleactivitate fizică și aveți grijă să nu-l lăsați să se îngrășeze în exces, deoarece acest lucru îi poate afecta negativ sănătatea. Dacă, dimpotrivă, îl ții în aer liber, trebuie să îi oferi cu siguranță prietenului nostru cu patru picioare o casă care să fie bine protejată de ploi și de temperaturi extreme.

Printre bolile care apar ocazional, tipice pentru această dimensiune a câinilor: glaucom, cataractă, displazie, infecții ale urechii.

Cu o îngrijire și întreținere adecvate, speranța de viață este de 12-15 ani.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.