Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniCiobănesc german

Ciobănesc german

CÂINE CIOBĂNESC GERMAN

Descriere:

Ciobănesc german câine foarte versatil. Dexter, subțire, cu un strat de lungime medie, dar este apreciat nu numai pentru aspectul său frumos. Ea echilibrată Ciobănesc germancaracterul și devotamentul ei absolut față de proprietarul ei au făcut-o una dintre cele mai iubite și răspândite rase din ultimele 2 secole.

Conform studiilor recente, multe rase de câini au o strămoșie comună cu lupii, dar aceasta este o conexiune foarte veche, iar asemănările de caracter au dispărut sau s-au pierdut în timp. Sigur, Ciobănesc german trecutul nu este ca cel pe care îl cunoaștem astăzi. Acest lucru s-a întâmplat datorită căpitanului Max von Stefanitz, care a perfecționat rasa Ciobănesc germanselecție controlată multiplă.

Este rasa ideală pentru cei care caută un tovarăș loial și harnic. Caracterul ei este foarte echilibrat. Ciobanescul german este de obicei foarte solicitant și încredințat. Nu-și permite să fie lașă în situații de urgență și cu străini, dimpotrivă, este destul de agresivă în cazul încălcării drepturilor proprietății proprietarului ei.

Această seriozitate ciobănesc german diluat cu sociabilitate și jucăuș, cu un anumit sentiment de ironie tipic acestei rase de câini. Ciobanescul german este, de asemenea, foarte inteligent și bine pregătit să facă față stresului.

Desigur, acesta nu este un câine de apartament, deoarece fizicul și caracterul său nu sunt foarte potrivite pentru păstrarea într-un apartament. Acest Ciobănesc germanRasa câinelui este foarte atletică și are nevoie de exerciții și exerciții pentru a se menține în formă. Un compromis bun este o casă cu un complot, pentru a crea spațiu, Ciobanescul German va proteja această casă și teritoriul ei cu un zel deosebit. Ca un cățeluș, trebuie să meargă mult pentru a explora lumea din jur și a afla mai multe despre mediul său. Este important ca acest câine să nu se plictisească, altfel devine trist, retras sau, și mai rău, agresiv.

Este un câine foarte versatil, care se potrivește multor utilizări diferite. Desigur, una dintre primele ei sarcini a fost legată de creșterea animalelor, și anume protecția animalelor din turmă. Astăzi Ciobanescul German este folosit de poliție ca rasă. Ciobănesc germancâinii să găsească urme de droguri. Talentul său excepțional îi permite să găsească oameni care lipsesc sau se regăsesc sub dărâmături.

Acasa Ciobănesc german - excelent câine de pază. Natura sa loială înseamnă că această rasă este favorita pentru a însoți oamenii nevăzători. Și, desigur, Ciobănesc german de asemenea, o rasă preferată pe marile ecrane.

Determinarea, determinarea și perseverența sunt cele trei caracteristici principale ale celor care doresc să dețină ciobănesc german. Acești câini adoră să construiască o relație de încredere cu proprietarul lor și, totuși, viitorul proprietar ar trebui să poată ține totul sub control. Ele arată un mare zel pentru munca sau sarcina care le-a fost atribuită și o duc mereu până la capăt. Se adaptează oricărei situații și sunt foarte ușor de învățat.

Ciobănesc german simte nevoia de a fi util stăpânului său și de a fi util. Proprietarul ideal pentru această rasă de câini este atent și afectuos. Ciobănesc germanpersoană. El trebuie să găsească sarcini care să țină câinele ocupat și, bineînțeles, după o treabă bine făcută, trebuie să-l laude și să-l mângâie.

Mulți consideră că este o idee proastă ciobănesc german, când familia are copii mici. Nu este absolut cazul! Natura jucăușă și temperamentul echilibrat fac din aceasta o rasă ideală pentru o familie cu copii.

Nu sunt deloc agresivi față de familia stăpânului lor. Mai mult, cu o educație potrivită, vor putea să se joace liber cu copiii. Desigur, este recomandabil să țineți acest proces sub control, deoarece, în ciuda faptului că sunt afectuoși și blânzi cu copiii, nu își pot controla întotdeauna puterea.

Unul dintre punctele slabe ale acestei rase de câini este tendința sa, la un nivel mediu, de a fi agresiv cu alți câini. Mai ales la bărbații cu debutul pubertății. Această tendință poate fi atenuată prin socializarea păstorului german de la cățeluș.

Cățelușul ar trebui să meargă adesea cu câini din alte rase de câini și să-și cunoască semenii încă de la o vârstă fragedă.

Caracteristicile rasei:

Ciobănesc german este o rasă mare de câine cu o constituție musculară uscată. Înălțimea ideală pentru bărbați este de 60-65 cm, pentru cățele de 55-60 cm. Ciobănesc germanGreutatea acestor câini este de 35-40 kg. Acestea se caracterizează printr-un corp puternic, muscular, ușor alungit, cu o structură osoasă ușoară, dar puternică. Capul este uscat, proporțional cu corpul, fălcile sunt bine dezvoltate cu o mușcătură puternică de foarfecă. Nasul este întotdeauna doar negru. Urechile sunt largi la bază, ascuțite, stau drepte și întoarse înainte (la puii de până la 6 luni, urechile pot atârna ușor). Ochii: în formă de migdale, nu proeminenți, întunecați, cu o expresie vie, inteligentă. Coada stufoasă este coborâtă atunci când câinele este calm. Haina este cel mai adesea neagră, cu semne roșu-maroniu.

Speranța de viață:

În general, reprezentanții rasei au o stare de sănătate destul de bună, problemele care vă pot bântui animalul de companie sunt Ciobănesc germandisplazia articulațiilor șoldului și cotului, precum și a bolilor autoimune - sistemul imunitar luptă împotriva propriului corp.

Cu îngrijire adecvată, Ciobănesc german trăiesc cu ușurință până la 11-13 ani.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.