Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniBoxer german

Boxer german

Patria - Germania.

Descriere:

Dacă ar fi să folosim un singur cuvânt pentru a descrie Boxer, Cred că am folosi adjectivul „jucăuș”. Așa va fi el toată viața. Nu se satură niciodată să se joace. Acest lucru îl face un câine excelent pentru societatea copiilor, mai ales la maturitate, când este mai capabil să-și controleze energia și entuziasmul. și învață să simtă pe deplin responsabilitatea pentru ei.

"Boxer moare în timp ce se joacă ”: o definiție foarte potrivită a acestui câine, care va fi întotdeauna un prieten minunat pentru întreaga familie.

Dar rasa Boxer este de fapt mult mai mult. Aceasta este relația ideală dintre un câine de pază și un câine însoțitor. El își va proteja proprietarul și familia până la moarte, dacă este necesar, dar în același timp va rămâne pentru totdeauna un cățeluș mic care are nevoie de afecțiune și atenție zilnică, foarte, foarte, foarte multă atenție.

Este o rasă echilibrată cu nervi puternici, inteligentă, foarte curioasă, inteligentă, ieșită și foarte drăguță. Doar daca Boxer nefamiliar cu tine, se va comporta puțin precaut, dar dacă poți depăși această neîncredere, îți vei găsi tot entuziasmul în căutarea de a te cunoaște mai bine. Dacă este crescut în mod corespunzător de la cățeluș, el va fi sociabil cu alți câini. Desigur, numai atunci când alți câini își arată respectul față de el.

Boxer este un câine de talie medie: uită-te doar în ochii lui întunecați, inteligenți și curioși și vei începe să zâmbești și să-l iubești pentru totdeauna. Acesta este un câine fără nevoi speciale, în afară de cantitatea mare de îmbrățișări zilnice de care are nevoie și de faptul că suferă de căldură și trebuie protejate de aceasta. Acesta este un câine care trăiește foarte bine într-un apartament, de fapt, nu există altă cale: nu pot trăi fără un contact permanent cu proprietarul și familia acestuia.

Nu este greu să te antrenezi, dar trebuie să găsești abordarea corectă. Acesta este un câine care nu poate fi forțat să asculte poruncile cu forța, dar antrenându-l să se joace cu el îi va aduce rezultatele imediate.

Boxer s-a născut din trecerea unui Mastiff și a unui Bulldog și i-a numit pe acești câini „Bullenbeiser”, care se traduce prin „Bull Biting”. Boxer recunoscută oficial în 1896, atunci această rasă a fost în cele din urmă formată și primul club de box a fost creat, deși originea sa este mult mai timpurie. Ca toți molosii, Boxer, provine, de asemenea, de la Tibetan Molossus, un câine acum dispărut, care a existat pe vremea fenicienilor, care au fost primii care l-au introdus în Europa.

Nașterea oficială a acestei rase de câini datează din 1870, când dintr-un grup de câini din München, datorită muncii de reproducere extrem de profesionale, a fost scos un câine, care, probabil, este unul dintre cei mai echilibrați, capabili să combine curajul și beligeranța. Când este necesar, este un câine de pază, cu o bună sociabilitate și ascultare, când este necesar, este câinele ideal de casă.

Primul Boxer, înregistrat în evidența genealogică în 1895. Standardul rasei a fost stabilit în 1905 și complet revizuit în 1920. Răspândirea acestei rase a fost foarte rapidă și a avut loc aproape simultan în multe țări.

Este posibil ca numele Boxer provine din cuvântul german „boxl”, așa cum erau numiți câinii în abatoare și poate și pentru că reprezentanții acestei rase, atât masculi, cât și cățele, își folosesc în mod activ labele din față în jocuri sau lupte mici.

Caracteristicile rasei

DESPRE Boxerii spun că aceștia sunt „câini marcați cu cea mai frumoasă urâțenie”.

Boxer rasă medie de câini cu os puternic. Mușchii sunt uscați și bine dezvoltați. Mersul său este liber, plin de putere și noblețe. Capul îi conferă un aspect caracteristic.

Botul este mare și puternic. Frumusețea capului se bazează pe relația armonioasă dintre bot și craniu. Botul se caracterizează printr-o mască întunecată. Nasul este lat și negru, ușor răsturnat, cu nări mari. Ochii sunt de dimensiuni medii, întunecați, cu o expresie de energie și inteligență. Urechile coboară de-a lungul obrajilor, dând boxerului un aspect mai moale. Pieptul este profund, bine dezvoltat, coapsele sunt scurte și tensionate. Coada este ridicată.

la Boxer haina este scurtă, grosieră, strălucitoare și densă. Există două culori cheie, roșu și tigrat.

Roșu - poate fi de la galben deschis până la maro roșiatic. Tigru - fawn cu dungi transversale negre sau negre paralele cu coastele. Dungile trebuie să fie clar vizibile, dar nu trebuie să fie prea largi sau înguste. Pete albe împrumută Boxer piquancy special și nu sunt considerate un defect dacă nu acoperă corpul câinelui cu mai mult de o treime. Câinii de o culoare complet albă sau neagră sunt considerați căsătoriți și participă la expoziții și, ca urmare, nu au voie să se reproducă.

În ceea ce privește dimensiunea, masculii au o înălțime cuprinsă între 57 și 63 cm și cântăresc peste 30 kg, în timp ce cățelele variază între 53 și 59 cm, cu o greutate de aproximativ 25 kg.

Speranța de viață:

Din păcate, speranța de viață Boxer nu grozav.

La fel ca toți molosii, nu este o rasă de lungă durată, în medie, cu vârsta cuprinsă între 10 și 12 ani. Cele mai grave patologii care afectează această rasă sunt de natură cardiorespiratorie, insuficiență renală și tumori. Este, de asemenea, una dintre rasele care suferă de mielopatie degenerativă.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.