Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniCaine mic leu

Caine mic leu

CÂINE LEU MICI

Patria - Franța.

Descriere:

Caine mic leu - Levhen își datorează numele înfățișării pe care o dobândește datorită unei tunsoare neobișnuite, ceea ce o face asemănătoare din toate punctele de vedere cu regele savanei.

Origine Caine mic leu, probabil destul de vechi, dar dovezi concrete ale acestui fapt nu există înainte de 1442, în afară de două imagini datând din secolul al XIII-lea, care, conform tunsorii tradiționale, sunt foarte asemănătoare cu Levhena și pot fi văzuți sculptate în piatră în Catedrala din Amiens.

A fost în acei ani Levhen a început să apară în diferite picturi, tapiserii, desene, precum și în lucrări de literatură, unde este întotdeauna descris ca un „leu mic”. Este dificil de înțeles dacă aceștia au fost cu adevărat reprezentanți ai rasei Caine mic leu sau alte tipuri de câini bichon cu o tunsoare asemănătoare unui leu.

Istorie Levhena iar originea sa este destul de obscură, deși se presupune că provine din mai multe regiuni din Spania și Franța. Potrivit cercetărilor unor specialiști, cei mai îndepărtați strămoși ai săi erau câini aduși de călători din regiuni din Orientul Îndepărtat, precum Tibet, și apoi încrucișați cu rase locale precum Spitz și diverse tipuri de terieri. Potrivit altora, vine de la Epagnol și Marele Danez.

Începând cu secolul al XVI-lea, acești câini de rasă pură s-au răspândit în primul rând ca animale de companie ale familiilor nobile și regale din jumătatea Europei, în special printre doamnele aristocratice din Franța, care aveau o adevărată adorare a acestei rase, care amintește de Leii mici.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, moda pentru acești câini din cercurile de elită trece, iar locul lor este luat de alte rase noi., Câini leu dispar practic, transformându-se în câini de stradă obișnuiți și câini de rând.

Un nou moment de succes pentru rasă, dată fiind raritatea sa extremă, începe când entuziaștii au început din nou să reproducă acești câini în Belgia, Germania, Franța și Olanda. În aceste scopuri, se folosesc câini de câine învechiți, în timp ce câinii sunt selectați, care sunt de tip similar Levkhenov. Pentru a îmbunătăți calitățile rasei, probele obținute sunt încrucișate cu alte rase. În 1968, au început să fie importate în Marea Britanie, unde nu sunt mai puțin frecvente astăzi, iar în America apar în 1971.

Caine mic leu, de asemenea cunoscut ca si Levhen (tradus din germană - leu), este un câine foarte rar. Pentru o perioadă lungă de timp, este chiar printre cele mai rare rase din lume: în 1973, existau doar 65 de câini înregistrați oficial și chiar și astăzi vorbim despre câteva sute de înregistrări noi în întreaga lume.

Levhen, De obicei este un câine vesel, activ, jucăuș și foarte inteligent, ceea ce îl face un animal de companie grozav. Afecțiunea lui nu este niciodată intruzivă, deși cel mai bine este să nu-l lași prea mult timp în pace.

Este destul de liniștit, nu latră mult, iar aceste calități vă vor mulțumi cu siguranță vecinii. Își permite să fie jucăuș, dar este, de asemenea, foarte antrenabil. Poate fi încăpățânat dacă este forțat să facă ceea ce nu-i place, pentru că, la fel ca mulți câini de mărimea lui, va încerca să-i manipuleze pe cei care l-au răsfățat prea mult în copilărie: de aceea, este necesar cu fermitate și afecțiune, chiar și de la un cățeluș vârstă, clarifică cine este șeful.

Leu mic îi place să meargă în aer liber pentru o lungă perioadă de timp și nu poate fi considerat un câine de jucărie care nu poate ieși în siguranță și la nesfârșit din casă. Îi place să se joace și să se miște mult și este puțin probabil să rămână calm acasă dacă nu și-a terminat cel puțin o jumătate de oră de mers.

Rapid și ușor, Levhen este un apartament excelent care nu are nevoie de îngrijire specială, chiar și din punctul de vedere al hrănirii, un câine: cu toate acestea, este încă relevant pentru el să locuiască într-o casă cu un teren pe care să se poată mișca liber și mult. În orice caz, datorită naturii sale calme, tolerează bine viața orașului.

Leu mic - câinele este blând, calm, jucăuș și afectuos, cunoscându-și locul. La fel ca alți câini de mărimea sa, dezvoltă în timp o legătură foarte puternică atât cu familia, cât și cu spațiul în care trăiește și, prin urmare, poate acționa ca un câine de pază excelent.

Dar acesta nu este un câine de pază, deoarece nu este o rasă agresivă: sarcina sa se limitează la avertismentul proprietarului că au apărut străini sau ceva nu merge bine. Mărime mică, mărci Levhena foarte potrivit pentru cei care caută un câine mic, dar nu este potrivit pentru persoanele în vârstă, deoarece el are încă nevoie de plimbări lungi.

Proprietarul ideal al câinelui mic leu ar trebui să fie dispus să-și răspundă dragostea câinelui său, deoarece trebuie creată o legătură puternică între ei. Această legătură super puternică este extrem de valoroasă pentru câine și devine mai puternică zi de zi.

Leu mic foarte afectuos cu copiii și cu toți locuitorii, chiar dacă nu o casă mare. Se înțelege bine cu toată lumea, cu o înțelegere a situației și va acționa în raport cu ceilalți cu curiozitate și dorință de a juca.

Ca un câine foarte blând, el este tovarășul perfect: deși acesta este un animal foarte rar (și foarte scump), nu există nicio problemă de „măreție nobilă” și se joacă cu toată lumea ca un câine obișnuit. Mai mult, fiind o rasă destul de calmă, nu riscă să-i sperie pe cei mai mici locuitori ai locuinței cu lătratul său. Învață ușor și se va topi cu micii lui tovarăși umani.

Levhen, câinele nu este agresiv față de alte rase și nu încearcă să fie agresiv față de ele, în parte pentru că iubește foarte mult să-i placă proprietarului său. Pe de altă parte, este bine să socializeze ca un cățeluș, astfel încât să nu dezvolte prea multă timiditate, teamă sau, și mai rău, agresiune față de străini sau alți câini mai târziu.

Se adaptează bine vieții din apartamentul în care locuiesc „frații săi”, cu condiția să fie compatibili pentru a trăi împreună. Natura sa încăpățânată nu este o problemă atunci când vine vorba de prietenie cu alți câini.

Caracteristicile rasei:

Leu mic câinii diferă prin aspectul lor, împreună cu părul neted în diferite culori, cu excepția părului brun, ondulat, cu un amestec de fire subțiri și groase. Numele provine din felul în care este tăiat de obicei: pelvisul și picioarele din spate, precum și picioarele din față (cu excepția brățărilor din jurul gleznelor), sunt tăiate, precum și partea cozii cea mai apropiată de corp, pentru a da animalului aspectul Leu mic.

Nu este clar de unde a început această practică - în originea Caine mic leu există multe lucruri obscure, dar acum a devenit o tradiție. Capul este deosebit de atrăgător, cu botul larg, ochii negri mari și inteligenți și urechile moi: acest câine de rasă pură transmite esența regală a unui leu, chiar dacă este foarte drăguț. Levhen are o înălțime la greabăn de aproximativ 35 cm, cu o greutate de cel mult 8 kg, dimensiunea acestuia corespunde grupului de jucării.

Speranța de viață:

Levhen nu suferă de afecțiuni medicale specifice, deși poate suferi de probleme tipice ale câinilor mici, de exemplu, boli oculare (cum ar fi cataracta și atrofia progresivă a retinei), boli articulare. Cu toate acestea, este o rasă sănătoasă care nu prezintă probleme speciale, cu o speranță de viață cu îngrijire adecvată de 12 până la 14 ani.

Problemele potențiale de sănătate pot fi cauzate de eclampsie postpartum, displazie de șold (dar nu la câini mari) și, în cele din urmă, dacă nu sunt hrănite corespunzător, obezitate.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.