Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniWest Highland White Terrier

West Highland White Terrier

WEST HIGHLAND WHITE TERRIER

Patria - Scoția.

Descriere:

West Highland White Terrier este astăzi una dintre cele mai renumite rase de terrier din lume. Fără îndoială, câteva reclame TV de mare succes (prima despre detergenți și detergenți pentru rufe, deoarece haina albă ca zăpada acestui câine este un semn de puritate și frumusețe, a doua despre mâncarea pentru prietenii noștri cu patru picioare), plus blana albă cu vitalitate infecțioasă l-au făcut o adevărată celebritate.

West Highland White TerrierÎn plus, în 2016, în Marea Britanie, a câștigat finala celui mai mare show de câini din lume - Best In Show at Crufts West Highland White Terrier, în ciuda faptului că aproximativ 22 de mii de participanți cu patru picioare din diferite rase au participat la aceasta.

Foarte des, în legătură cu numele complet foarte lung al acestei rase, se folosește un nume miniatural și domestic „Conduceți în”, pe care o vom folosi și noi.West Highland White Terrier

Luând în considerare „cartea de identitate” West Highland White Terrier, vom începe prin a spune că este o rasă scoțiană. Aproape toți terrierii a căror origine este asociată cu țara Scoției, inclusiv Conduceți la, fără excepție, au un strămoș comun al rasei Kern Terrier, care este una dintre cele mai vechi dintre terieri, folosită pentru vânătoare în miezuri - grămezi de pietre, iepuri și vulpi.

West Highland White TerrierSpre deosebire de mulți dintre „verii” săi, această rasă este permisă numai în culoarea blănului alb. Fără pete, fără nuanțe sau dungi. Câine albino, nor. Se pare că, stabilind atât de riguros un anumit tip de rasă, colonelul Malkom din Poltalok în anii 1800 dorea ca câinele să iasă mai bine în evidență în timpul activităților de vânătoare pentru a evita incidentele neplăcute.

Continuând să analizăm caracteristicile generale ale acestei rase, putem observa că numele său are o istorie problematică. De fapt „Conduceți în” a schimbat mai multe nume. Mai întâi a fost cunoscut sub numele de "Poltalok Terrier", apoi a fost documentat ca "Rossen Terrier" și în cele din urmă am ajuns la numele actual „West Highland White Terrier”.

Adevărata faimă în Occident a venit spre sfârșitul secolului al XIX-lea, când a fost prezentată la expoziția Crufts - desfășurată anual la Birmingham National Exhibition Centre (Anglia): de atunci utilizarea sa și celebritatea sa au crescut constant - mai întâi ca câine de vânătoare, apoi ca ca însoțitor.

Cu toate că Conduceți la s-a născut ca o rasă de vânătoare, astăzi are un statut privilegiat de animal de companie și are un mare succes în discipline precum ascultarea și agilitatea.West Highland White Terrier

West Highland White Terrier este un câine extrem de hotărât și vioi, aproape întotdeauna activ și vesel. Una dintre caracteristicile sale speciale este foarte curajoasă, uneori prea curajoasă: impulsivitatea lui îl face să fie așa și să nu se teamă niciodată de confruntare, chiar și atunci când nu are prea multe motive pentru asta.

De aceea, fii atent, este mai bine să-l ții departe de câinii mult mai mari și mai periculoși decât el, pentru că nu se va întoarce niciodată în fața unei amenințări directe. Pentru această rasă, nu există nicio diferență între îndrăzneala și îndrăzneala nesăbuită.

În general, în afară de faptul că este puțin probabil să formeze prietenii cu alți câini mai mari decât el, Vestika relațiile cu alte animale în general sunt proaste, prin urmare, dacă un astfel de „tâlhar” locuiește în casa ta, atunci cumpărarea unui câine de altă rasă poate fi destul de problematică (există, desigur, excepții).

Pe scurt, acest câine se simte ca un conducător și stăpân absolut în casă, dar în spatele iluziei personajului principal, se află un prieten foarte afectuos și loial în raport cu stăpânul său și persoana în general. De fapt Conduceți la nu agresiv, ci mai degrabă afectuos, mai ales acasă și mai ales cu copiii!

West Highland White TerrierAvând în vedere atitudinea sa față de oameni, rețineți că acesta nu este un paznic foarte abil, în cel mai bun caz el este bun ca alarmă: de fapt, chiar și în caz de pericol, este puțin probabil să se grăbească să atace un străin, dar puteți fi sigur că Conduceți la va latra și nu puțin în toate acele cazuri în care calmul casei va fi întrerupt de cineva sau ceva. Rezultă că acesta este un câine atent, foarte alert în orice situație, deși prea sociabil pentru a reflecta orice pericol.!

După cum am spus deja, el iubește compania oamenilor, dar, în ciuda dimensiunilor sale de „buzunar”, nu îi place deloc o îmbrățișare excesiv de iubitoare. Prin urmare, dacă ați dorit să obțineți unul dintre așa-numiții „câini blândi”, aceasta nu este cea mai potrivită rasă, în ciuda aspectului său drăguț.

Dacă acest miracol s-a instalat deja în casa ta, antrenează-l decisiv, dar nu prea impulsiv: prea multe emoții riscă să creeze un efect opus celui dorit, este necesar să-l faci să înțeleagă cu ajutorul bunătății și afecțiunii care este cel mai potrivit comportament în această situație, atunci de la un cățeluș drăguț va crește câine de încredere, conștiincios.

Un câine neînfricat, uneori puțin încăpățânat, în trecut un vânător harnic și acum un excelent tovarăș și prieten de familie, cu care va fi cu adevărat greu să te plictisești. West Highland White TerrierRasă puternic independentă, dar în același timp afectuoasă față de întreaga familie. Aceasta este de fapt West Highland White Terrier, acesta este câinele pe care îl căutați?

Caracteristicile rasei:

Acum, să încercăm să analizăm mai în detaliu această rasă, atât de iubită de publicul larg. Este un câine mic, cântărind de la 6 la 8 kg, în funcție de bărbat sau femelă. Înălțimea la greabăn este de aproximativ 30 de centimetri.

Corpul este un paralelipiped compact, mobil, cu picioare destul de scurte, care nu-l împiedică să aibă o anumită grație în mișcare. Blana este tare, ușor șubredă, de aproximativ 5 cm, iar substratul este moale. Evident, atât stratul, cât și substratul trebuie să fie albe, așa cum sunt definite de standardele rasei.

West Highland White TerrierCorpul este destul de puternic și drept, cu dimensiuni de până la 14 cm. Acum ajungem la bot: ochii mici se remarcă prin expresivitatea lor, fiind negri, strălucitori și destul de mari. Urechile, pe de altă parte, sunt mici: triunghiuri ascuțite.

Speranța de viață:

Nu intra în panică, dar West Highland White Terrier - acesta este un câine care trebuie monitorizat constant din punct de vedere al sănătății. O dietă bine echilibrată este esențială pentru această rasă, în special în primele luni de viață și, cu o atenție deosebită, evitați excesul de proteine.

Acești câini pot avea unele afecțiuni medicale tipice, cum ar fi diverse eczeme sau iritații ale pielii. Problemele hepatice sunt frecvente. Nu uitați asta, mai ales la bătrânețe, Conduceți la poate suferi de probleme gastrice și artroza membrelor.West Highland White Terrier

Prin urmare, trebuie să faceți tot posibilul pentru ao menține cât mai ușor și să nu rămâneți niciodată fără apă! Aveți grijă când mergeți pentru a evita rănile, deoarece are un temperament prostesc și tinde să fie un „vârf de lance” alături de alți câini.

Cu îngrijire adecvată, West Highland White Terrier trăiește fără probleme timp de 12-16 ani.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.