Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniPinscher

Pinscher

Descriere:

Pinscher - mare câine de companie, unul dintre acei tovarăși care nu te vor face niciodată să te simți singur.

Folosit inițial pentru combaterea dăunătorilor - nu rozătoare mari (șoareci și șobolani), Pinscher german a apărut în Germania la sfârșitul anilor 1700 și începutul anilor 1800. Nu există dovezi definitive cu privire la momentul în care a fost crescut, dar picturile care datează din anul 1780 arată imagini ale câinilor care arată foarte asemănător Pinscher german.

PinscherA fost progenitorul multor rase de câini, inclusiv Pinscherul Doberman și Pinscherul miniatural, sau așa cum este numit în patria Pinscherului miniatural. Pinscher german a fost recunoscută ca rasă independentă în 1895.

În timpul războaielor mondiale, rasa Pinscher german aproape dispărut și era aproape de dispariție. De fapt, două culori ale rasei au dispărut: negru pur și „sare și piper”. După cel de-al doilea război mondial, un crescător vest-german pe nume Werner Jung a început să se reproducă Pincheri germani și a salvat această rasă. Pincheri germani au fost importate pentru prima dată în Statele Unite la sfârșitul anilor '70.

Unii îl consideră un Doberman în miniatură, deși nu există o relație reală între cele două rase. Evident că vorbim despre Pincher, unul dintre cei mai populari și respectați câini din comunitatea de prieteni cu patru picioare.

În acest articol, vom încerca să analizăm principalele trăsături ale acestei rase, de la natura sa la caracteristicile sale fizice, precum și cele mai frecvente probleme de sănătate (și cum să evităm consecințe grave).

Să aruncăm o privire mai întâi asupra naturii acestei haine negre strălucitoare.

Pinscher german posedă energia și caracteristicile unei rase care lucrează, dar este, de asemenea, un câine de companie remarcabil. Îi place să fie aproape de familia sa și să se scufunde în toate aspectele vieții tale.

Jucaus și entuziasm Pinscher german va continua până la maturitate și va continua să se joace cu vechile sale jucării rămase din copilărie după dinți. Cand Pinscher german se găsește într-o situație dificilă, dacă, de exemplu, a greșit ceva în casă, te va privi drept în ochi și va „zâmbi”, arătându-și toți dinții într-un „zâmbet” larg.Pinscher

Pinscher german a fost creat inițial ca un câine de lucru care a exterminat rozătoarele în timp ce vâna, ceea ce înseamnă că o va face și astăzi, așa că își va folosi dacă aveți brusc șoareci sau șobolani în casa dvs. Înconjurat de un exces de energie a câinilor care lucrează, astăzi, s-a impus ca o rasă versatilă, mai ales când vine vorba de sportul și serviciile canine. El va fi deosebit de bun în competițiile de agilitate, precum și în munca de traseu. Este, de asemenea, folosit ca câine de serviciu, în terapia pentru animale de companie și, bineînțeles, ca animal de companie care se bucură de confortul vieții de familie.

Poate fi asertiv și șef, iar apoi îți va prelua inima și casa foarte curând. Dar amintiți-vă: are nevoie de un proprietar solid și cu experiență care să îl instruiască în mod constant și să poată stabili regulile de conduită încă de la început. Dacă aveți un caracter blând sau doriți un câine calm și docil, atunci este mai bine să vă uitați la o altă rasă - deoarece aceasta va „sta pe capul vostru”.

Cu toate acestea, dacă va deveni alegerea ta, el îți va fi complet și complet devotat. Această dedicație îi susține capacitatea de a fi un excelent câine de pază. În ciuda faptului că este independent, îi place să fie în centrul tuturor afacerilor de familie, chiar acolo unde vă aflați.

Pinscher german, când este alert, latră de obicei cu o voce puternică. Dacă dintr-o dată, un intrus îndrăznește să pătrundă în proprietatea ta sau să pătrundă în proprietatea ta, acest câine îl va proteja cât mai bine. Și este destul de capabil să se ocupe de ticălos: deși nu este cel mai mare câine de pază, este incredibil de priceput la locul de muncă.

PinscherAvând în vedere că arată ca un mic Pinscher Doberman sau un imens Pinscher miniatural și că este suspect de străini, are capacitatea de a-i face pe oameni să fie nervoși. El îți va accepta prietenii fără nicio problemă; dar, dacă sunt oameni pe care nu îi cunoașteți, pot auzi vocea aceea puternică pentru care este cunoscut, una care pare că vine de la un câine mult mai mare. De obicei, el salvează această voce pentru situații speciale.

Pinscher german inteligent și rapid de învățat, se poate ocupa de toate nivelurile de antrenament și sport. De asemenea, are o caracteristică, pentru a verifica limitele capacităților (atât ale tale, cât și ale tale). Este potrivit pentru a locui într-un apartament, dar dacă aveți o casă privată cu un teren, mai ales dacă este îngrădită în siguranță, aceasta va deveni mai bună. Amintiți-vă că are un simț foarte dezvoltat al vânătorului și va urmări orice animal de care este interesat.

El trebuie să fie instruit și trebuie să înceapă cât este încă un cățeluș. Deoarece este foarte inteligent, sarcina nu va fi dificilă, deși nu este la fel de fericit să vă mulțumească ca și alte rase; chiar are nevoie de un proprietar solid și consecvent. Folosiți o întărire pozitivă și stabiliți reguli consistente deoarece Pincheri germani cunoscut pentru temperamentul lor puternic și aventurismul - dacă are chiar și cea mai mică șansă, va prelua controlul asupra oricărei situații.

Dar dacă depui timp și efort, rezultatul final al învățării Pinscher german merită timpul pierdut. Pe de o parte, nu vrei să ajungi să trăiești cu un câine puternic și atent, care este scăpat de sub control; pe de altă parte, este foarte plăcut să antrenezi câini atât de inteligenți și capabili.

Socializarea timpurie este la fel de importantă ca și formarea de ascultare pentru a ajuta la evitarea agresivității. Ca un catel, el trebuie să interacționeze cu alți câini, pui, adulți și copii. Este necesar ca acesta să vă respecte poruncile, să meargă mult timp, să meargă în locuri unde „iubitorii de câini” se adună cu animalele de companie, să se joace cu prietenii și copiii altor persoane.

Cu toate că Pinscher german foarte atașat de familia sa, nu este recomandat să locuiască cu copii mici. El poate încerca să domine chiar și în raport cu membrii adulți și cu atât mai mult cu privire la un copil.

Cu toate acestea, dacă el devine câinele tău, atunci în curând nu vei nega acel vesel, iubitor, inteligent Pinscher german ți-ai făcut familia, viața și casa completă.Pinscher

Caracteristicile rasei:

Să începem prin a descrie ceea ce poate fi definit ca „trăsături comune” ale rasei. După cum sugerează și numele, este un câine de origine germană inclus în familia extinsă a câinilor schnauzeri, molossieni și elvețieni.

Există de fapt mai multe „versiuni” Pinscherov, în funcție de mărimea și greutatea câinelui: în acest articol am descris varianta medie cu o înălțime de 45 până la 50 cm și o greutate de 14 până la 20 kg. Are doi „frați”: Pinscherul Doberman mai mare și Pinscherul miniatural - „exemplarul său în miniatură”.

Estetic, se poate spune că, deși acesta este un câine de dimensiuni medii, Pinscher este un pachet de mușchi. De fapt, are un corp puternic și boxy, făcându-l un câine „bine construit”, deși într-o formă mai mică. Pe scurt, este o rasă robustă, cu un corp bine dezvoltat. Capul și botul sunt destul de alungite și ascuțite, așezate pe un trunchi și spate moderat înguste, ușor curbate spre partea de jos.

Blana este scurtă și netedă, dar mai ales are un aspect tipic lucios: de obicei sunt permise și nuanțe negre, dar maroniu-roșcat.

Speranța de viață:

După cum am spus deja, aceasta este o rasă foarte activă care are nevoie de activitate fizică zilnică: fie o alergare cu bicicleta sau plimbări lungi de cel puțin două ori pe zi sunt o condiție prealabilă. Altfel nu este stimulat și nu este antrenat Pinscher german va prezenta un comportament distructiv în casă, urmând drumul teribil al plictiselii și distrugerii.

Este o rasă de lucru și îi place să lucreze. Dă-i ceva la care să lucreze în timp ce este singur, cum ar fi o jucărie interactivă. El nu este un câine de canapea, mulțumit să se odihnească pe canapea, dar nu este potrivit pentru a trăi permanent în afara unei cuști în aer liber sau într-o căsuță pentru câini; se dezvoltă cu familia și nu tolerează frigul.

Pinscher german, în general, o rasă sănătoasă, dar ca toate celelalte, este predispusă la anumite boli. Nu toți reprezentanții suferă de aceste afecțiuni, dar este important să știți despre ele dacă luați în considerare această rasă: displazia șoldului, boala von Willebrand și cataracta sunt cele mai frecvente.

Dacă cumpărați un cățeluș, găsiți un crescător bun, păstrați-l Pinscher german într-o formă bună, hrăniți-vă corect, cel puțin de două ori pe zi, fără a lăsa mâncare tot timpul, monitorizându-i greutatea și apoi puteți fi siguri că va trăi până la 13-16 ani fără probleme.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.