Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniBuldog francez

Buldog francez

Patria - Franța

Descriere:

Buldog francez - este un mic hercule cu mușchi uriași, cu adevărat respect și simpatie pentru proprietarul său.

Buldog francez este o rasă de câini extrem de populară care provine de fapt din Anglia: numele, „francez”, se datorează faptului că Buldog francezMuncitorii textili englezi, care au avut acești câini mai întâi ca animale de companie și vânători de șobolani, au emigrat din Marea Britanie în Franța în timpul Revoluției Franceze, au adus cu ei tocmai aceste animale, care au fost ulterior observate de nobilimea franceză, printre care au devenit în curând foarte populare. unde rasa a fost ulterior înregistrată.

Micii strămoși buldog francez, au fost folosite pentru momeli de tauri, curse sângeroase, în secolele mijlocii și ulterioare în grupuri, câțiva câini curajoși au putut provoca taurul. În acest scop, au fost selectați pentru reproducere indivizi cu o constituție îndesată și musculară, dar în același timp destoinici pentru a evita coarnele teribile ale taurului.

Momeala taurilor a fost interzisă în 1840, dar până atunci Bulldogii se stabiliseră ca o rasă de câine însoțitoare; adesea încrucișat cu terieri și carlige pentru a reduce dimensiunea acestora.

Bulldogul de jucărie a devenit celebru în Anglia în 1850.

La începutul secolului al XX-lea, erau o rasă extrem de populară, costul lor era foarte mare, astfel de câini puteau fi deținuți de oameni din partea superioară Buldog francezsocietate. Se știe că Rockefeller și Morgan au avut animale precum câini de companie.

Caracteristicile rasei:

Buldog francez este o rasă care poate cântări până la 15 kg. (prin urmare este un câine de mărime medie) și are un bot caracteristic, un craniu brahicefalic tipic și urechi imense speciale care seamănă cu urechile unui liliac și îi conferă astfel un aspect unic. În Anglia, acestea sunt al patrulea câine cel mai popular din toate rasele, dar în alte țări europene sunt foarte apreciate pentru caracteristicile lor.

Buldog francez, probabil una dintre cele mai afectuoase rase de câini, care este foarte atașată de proprietarul său, este foarte important pentru el să aibă un contact fizic constant cu „omul său”.

El își va urmări în permanență membrii familiei cu intenția de a-i proteja de orice potențial pericol, iar curajul este o altă trăsătură distinctivă. Buldog francezo caracteristică a rasei. El rămâne un câine de natură absolut universală, care poate deveni chiar un câine de pază, dar în același timp rămâne întotdeauna prietenos cu toată lumea.

Acest câine de rasă pură are reputația de a fi o creatură cu adevărat încăpățânată și persistentă. Pentru a obține ceea ce își dorește, nu va renunța în fața niciunui obstacol sau dificultate.

Această încăpățânare îl face să nu fie cel mai ascultător câine, chiar dacă este crescut și instruit în comenzi. Din fericire, temperament natural buldog francez cu adevărat irezistibil, atât de mult încât uneori este numit „clovnul lumii canine” din cauza simpatiei copleșitoare pentru el.

Este un câine însoțitor ideal și, prin urmare, necesită un contact constant cu oamenii: nu o lăsați niciodată mai mult de câteva ore în pace, deoarece suferă de acest lucru, nu numai cățeluși, ci și câini adulți.

Un câine care rămâne singur prea mult timp își va arăta, în majoritatea cazurilor, temperamentul său distructiv, ceea ce îl va face să mestece articole de uz casnic sau mobilier.

Acest câine nu are nevoie de efort fizic excesiv, deși sunt necesare plimbări zilnice. Este o alegere ideală ca câine de companie, deoarece se adaptează foarte bine la viața de apartament și are un caracter care îi permite să se atașeze foarte mult de oameni. Mai mult, aceasta Buldog francezun câine care latră puțin și nu există pericolul ca acesta să vă deranjeze vecinii.

În plus, acești câini prezintă riscul unor probleme de sănătate dacă nu sunt acasă, pe vreme caldă sunt prea fierbinți din cauza răcirii slabe, cum este cazul tuturor brahicefalilor, pe vreme rece înghețează datorită faptului că haina lor nu are pardoseală.

Gazda perfectă pentru buldog francez va fi cineva care, după ce l-a văzut o dată, nu va putea rezista privirii sale, plin de dragoste și afecțiune: tocmai în acest moment se nasc legături care sunt cu adevărat destinate să te lege pentru viață.

În primul rând, cei care decid să înceapă buldog francez, ar trebui să aibă un câine care poate trăi doar în simbioză cu omul său, dar care, în același timp, îi redă o iubire infinită.

Buldog francez capabil să aibă o dragoste înnăscută pentru copii, chiar dacă nu i-a mai văzut până acum și nu a fost socializat de un cățeluș.

Datorită dimensiunii, greutății și caracterului său, este un însoțitor ideal pentru cei mai mici copii: compact și puternic, îi ia mereu pe copii la inimă și, mai presus de toate, cățelele în caz de situație neprevăzută vor proteja bebelușii cu toată puterea.

Datorită capacității lor de a nu obosi niciodată, de a se juca și de a dori contactul fizic cu oamenii, nu părăsesc niciodată copiii și sunt întotdeauna disponibili pentru jocuri și distracție ori de câte ori doresc.

Cu alți câini Buldog francez foarte echilibrat și rareori intră în lupte. Dacă crede că prietenul cu patru picioare pe care îl întâlnește este demn de compania lui, se va juca bucuros ore întregi cu el, altfel îl va ignora pur și simplu.Buldog francez

Cu toate acestea, încurajat de mult curaj, dacă este amenințat și dacă celălalt câine se comportă prea agresiv, va exista feedback imediat, fără a lua în considerare diferențele de mărime. Incapatanat si curajos, mai ales daca este nevoie sa-l protejeze pe proprietar, el nu ezita sa stea intre orice amenintare, fie ca este un caine sau o persoana, si membrii familiei sale.

Speranța de viață:

În general, buldog francez fără probleme speciale de sănătate.

Buldog francez un câine cu o durată de viață de 11 până la 13 ani, datorită dimensiunilor sale mici, când Buldog francezrespectând câteva reguli.

Pentru început, dimensiunea compactă și botul ridat le îngreunează reglarea temperaturii corpului.

Pentru acești câini, supraîncălzirea poate provoca mult rău, chiar moartea. Din acest motiv, este absolut imperativ ca acest câine să fie protejat de temperaturi extreme, să aibă întotdeauna acces ușor și imediat la apă proaspătă și umbră și să nu fie copleșit în timpul anotimpurilor fierbinți.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.