Câinele meu este bucuria mea!

Rase de câiniBeaver yorkshire terrier

Beaver yorkshire terrier

Standard FCI: nerecunoscut

Patria - Germania.

Descriere:

Beaver terrier de fapt, foarte asemănător cu o bilă delicată de blană, deoarece este aproape complet acoperită cu păr, lung și mătăsos.

În exterior, diferă de rasa Yorkshire Terrier doar prin faptul că corpul său este acoperit cu lână tricoloră (roșu-auriu, negru și alb) în loc de două tonuri standard în tonuri negre și roșii.

Această rasă de câini de origine germană, a apărut destul de recent, în așternutul terrierilor Yorkshire de rasă, aparent purtători ai genei recesive. Până în prezent, rasa nu a fost încă recunoscută nici de FCI, nici de Clubul Kennel German.

Beaver terrier un câine mic, un tip de jucărie (jucărie) și părul lung care îi cade pe tot corpul îi conferă un aspect foarte elegant.

Acesta este un câine plin de viață și inteligent, care are nevoie de multă mișcare. Dacă este bine crescută, atunci acesta este un câine dulce și iubitor pentru întreaga ei familie, inclusiv pentru bătrâni și copii.

Dimpotrivă, dacă nu are un proprietar care știe cum să-l facă să înțeleagă cine este „responsabil de familie”, nu îl va educa ferm și consecvent, acest câine poate deveni suspect de străini și agresiv față de alte animale. Acasă în familie, se va comporta capricios și încăpățânat copilăresc.

Câinii tricolori au fost numiți mai întâi „Yorkie alb-negru”. Mai târziu au devenit cunoscuți ca „Biewer Yorkshire Terriers a la Pom Pon”. În același timp, expresia „a la Pom Pon” s-a lipit de numele rasei cu mâna ușoară a cântăreței germane Margo Eskens, după ce soțul ei i-a înmânat un cățeluș tricolor neobișnuit în timpul sărbătorii de ziua ei Castor. Darul, cântărețul a fost încântat de nedescris. Ea l-a numit o minge de lână, în franceză sună - „Pom Pon”.

Castor este un câine însoțitor. Se adaptează foarte bine la viața de apartament, dar caracterul său plin de viață și temperamentul său energic duc la necesitatea activității fizice zilnice și a alergării libere. Dacă locuiți într-un apartament, este important să ieșiți afară deseori, astfel încât să poată „lăsa aburul” și să alerge destul.

Prin urmare, nu este potrivit pentru proprietarii leneși sau cei cu un stil de viață excesiv de sedentar. Lipsa exercițiului poate duce, de asemenea, la un comportament nu foarte calm al acestei mingi mici.

O altă abilitate necesară proprietarului Beaver terrier, este capacitatea de a-l antrena constant și consecvent, dar fără cruzime și agresivitate. Aspectul său îl inspiră deseori pe proprietar să se aline doar cu el, dar ar fi o greșeală să-l lăsăm să profite de el. El trebuie să înțeleagă cine conduce, cine este liderul haitei, astfel încât caracterul său plin de viață, sociabil și afectuos să se manifeste fără excese.

Dacă nu este dresat în mod corespunzător, acest câine poate deveni pueros, prost posesiv și exigent, cerând întotdeauna să fie centrul atenției. Mai mult, el poate deveni prea precaut cu străinii și agresiv cu alți câini. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să-l educi bine.

Dar nu vă faceți griji prea mult în legătură cu acest lucru, Beaver este un câine inteligent care nu este greu de dresat și într-adevăr poate fi un câine minunat de companie pentru întreaga familie, inclusiv copii și vârstnici, foarte blând și iubitor și va încerca tot posibilul pentru a vă dovedi acest lucru. De asemenea, poate fi un bun paznic, evident cu toate limitările datorate dimensiunii sale.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care s-a născut miracolul nostru. În primul rând, trebuie să spunem asta Beaver terrier - câine de rasă Yorkshire Terrier. Se numește diferit și nu este recunoscut astăzi de Federația Cinologică Internațională (FCI).

Dar să o luăm în ordine. Beaver terrier sau chiar Beaver yorkshire terrier, a la Pom Pon, rasă de origine germană. Ea are o origine foarte recentă, de fapt s-a născut în 1984, când în Germania, cuplul familial Gertrude și Werner Biewer au început să le reproducă, începând cu mai mulți Yorkshire Terrier, care, după cum s-a clarificat ulterior, purtau gena recesivă (din care a apărut culoarea albă a hainei).

Puii de rasă Yorkshire s-au născut cu pete albe pe palton. Deoarece acești câini erau foarte plăcuți pentru ochi, familia Beaver a decis să înceapă să crească acești câini cu trei culori. Deși rasa este recunoscută în prezent de unele cluburi și organizații internaționale, ea nu este încă recunoscută nici de FCI așa cum s-a menționat, nici chiar de Kennel Clubul german. Primul club german Beaver terrier a fost fondat pe 24 mai 2003, standardul rasei a fost complet aprobat de Gertrude Biewer în 2007.

Această rasă de câini are din ce în ce mai mult succes, în special în Statele Unite astăzi, dar în ciuda acestui fapt, este încă relativ necunoscută în multe alte țări.

Caracteristicile rasei:

Beaver terrier câine mic care arată drăguț și elegant. Ceea ce îl deosebește de tradiționalul Yorkshire este culoarea hainei. Beaver terrier, spre deosebire de Yorkshire tricolor, nu două.

Negru, roșu auriu și ceea ce l-a făcut unic este adăugarea de alb. Fiecare culoare nu are modele dominante. Paltonul tricolor lung este împărțit într-un rând în centrul spatelui, făcându-l să cadă perpendicular pe părți. Moale și mătăsoasă la atingere.

Paltonul arată drept și nu are substrat. Părul de pe cap poate fi lăsat liber sau adunat într-un coc. Pieptul, burta, picioarele și vârful cozii sunt întotdeauna albe.

Capul destul de mic pare a fi ușor rotunjit, cu o tranziție moderată. Nasul este complet negru. Ochi Beaver terrier de dimensiuni medii, rotunde sau în formă de migdale. Sunt de culoare închisă și au o expresie inteligentă și plină de viață.

Urechile, mici și în formă de V, sunt verticale și acoperite cu păr. Corpul este subțire, lungimea poate fi puțin mai mare decât înălțimea. Coada este ridicată, curbată și se termină cu un tren lung. Picioarele anterioare drepte și musculare, picioarele posterioare drepte când sunt privite din spate și ușor îndoite când sunt privite din lateral.

În ceea ce privește dimensiunile, înălțimea Castor variază de la 15 la 23 cm pentru un câine și de la 10 la 18 cm pentru o cățea. Greutatea este de obicei de 2 până la 3 kg., Pentru ambele.

Speranța de viață:

Această rasă de câine are o durată medie de viață de 12 până la 15 ani, cu o îngrijire adecvată. Poate suferi de anumite patologii, cum ar fi: genunchi luxat, epilepsie, atrofie progresivă a retinei, probleme dentare, stomac sensibil, deci poate fi necesară o dietă adecvată.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.