Câinele meu este bucuria mea!

BlogCâinii îți prelungesc anii

Câinii îți prelungesc anii

Iubitorii de câini ar trebui să înțeleagă și să știe clar: prietenul tău cu blană nu numai că îți va oferi dragoste și bucurie de comunicare, dar și îți poate prelungi anii.

În jurnalul Circulation, scrie: Despre calitatea sistemului cardiovascular uman, rezultatele publicate de American Heart Association indică faptul că proprietatea câinilor este asociată cu longevitatea. Rezultatele combinate dintr-o serie de studii au analizat statistic studii publicate între 1950 și mai 2019 care au evaluat proprietatea câinilor și asocierea acestuia cu mortalitatea. Studiul a inclus 10 studii cu date de la peste 3 milioane de participanți.

Oamenii de știință au descoperit că proprietarii de câini aveau mai multe șanse să trăiască mai mult decât cei care nu trăiau: potrivit unui studiu, proprietarii de câini aveau un risc de deces cu 24% mai mic din orice circumstanță.

Pentru persoanele cu boli de inimă, coexistența cu un câine le-a fost de un imens beneficiu, potrivit autorilor acestor cuvinte. Experții sugerează că factorii potențiali care pot prelungi viața proprietății câinilor includ o activitate fizică sporită și activitatea care se manifestă atunci când se plimbă cu câinele. Un studiu a constatat că proprietarii de câini sunt mai puțin susceptibili de a muri din cauza problemelor cardiace decât alți proprietari de animale de companie.MeniulMai multe despre acest subiect:Navigare

E-mail:
admin@koshachek.com
Toate drepturile rezervate © 2020.